PEL SEU 51è ANIVERSARI

Jennifer Aniston confessa que va créixer en una llar «desestabilitzada»

La intèrpret ha concedit una sincera entrevista a la seva amiga, la també actriu Sandra Bullock, per a la revista 'Interview Magazine'

jennifer

jennifer

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Jennifer Aniston ha celebrat el seu 51è aniversari amb magnificència. L’actriu ha concedit una sincera entrevista a la seva amiga, la també actriu Sandra Bullock, per a la revista ‘Interview Magazine’. Un reportatge que va acompanyat d’unes fotos que ella mateixa ha aplaudit en el seu perfil d’Instagram.

En l’entrevista que Bullock li fa a Aniston, aquesta li pregunta com aconsegueix mantenir-se sempre alegre i evitar «desanimar-se tot i que les coses no vagin pel camí que ella desitja». Un elogi a la positivitat de l’actriu de ‘The Morning Show’ que la mateixa Jennifer ha agraït dient que «això és el més dolç que m’ha dit algú».

Una manera d’afrontar la vida que l’estrella de ‘Friends’ explica així: «Crec que això ve de créixer en una llar desestabilitzada en la qual em sentia insegura. Veient dos adults ser desagradables entre si i presenciant certes coses sobre el seu comportament em van fer pensar: ‘No vull fer això. No vull ser això. No vull experimentar aquest sentiment que tinc al meu cos en aquest moment. No vull que ningú més amb qui estigui em pugui fer sentir això’».

Per afegir a continuació: «Així que suposo que he d’agrair als meus pares tot això. Pots estar enfadat o ser un màrtir, o pots dir: ‘¿Tens llimones? Doncs fem llimonada’».

Notícies relacionades

Un matrimoni complicat, el dels seus pares, que es va acabar quan Jennifer tenia només 9 anys.

Nancy Dow John Aniston es van divorciar i des d’aleshores la relació entre mare i filla va ser més que complicada. La progenitora de Jennifer va morir el 2016 després de manifestar en nombroses ocasions que no es portava gens bé amb la seva filla. Per la seva part, John Aniston ha acompanyat l’actriu durant tots aquests anys en els seus èxits i fracassos. Ella sempre ha presumit d’ell, més ara que té un perfil d’Instagram amb milions de seguidors.