AL MOMA

Susan Sarandon i Geena Davis, juntes de nou en una sessió especial de 'Thelma & Louise'

El moviment Women in Motion va convocar les protagonistes del film icònic per al feminisme que va dirigir el 1991 Ridley Scott

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 28: Actresses Susan Sarandon (L) and Geena Davis attend the Thelma & Louise Women In Motion screening at Museum of Modern Art on January 28, 2020 in New York City.   Jim Spellman/Getty Images/AFP

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 28: Actresses Susan Sarandon (L) and Geena Davis attend the Thelma & Louise Women In Motion screening at Museum of Modern Art on January 28, 2020 in New York City. Jim Spellman/Getty Images/AFP / Jim Spellman (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts passat el MoMA de Nova York va acollir una sessió especial de la pel·lícula ‘Thelma & Louise’ (1991), a la qual van acudir les seves dues mítiques protagonistes, Susan Sarandon i Geena Davis. Gairebé tres dècades després de compartir el rodatge de la cinta de Ridley Scott, junt amb Harvey Keitel, Michael Madsen i un joveníssim Brad Pitt, les actrius tornaven a compartir alfombra vermella, on no havien coincidit en dos anys.

Notícies relacionades

Els organitzadors de la trobada a Nova York van ser Women in Motion, un moviment que reclama més pes de les dones en la indústria del cine, i va triar projectar aquest film perquè és un cant al feminisme, una ‘road movie’ sobre la rebel·lia i també el companyerisme. 

Sarandon (74) va triar per a l’ocasió un ‘look’ masculí amb un vestit jaqueta i pantalons en negre amb camisa blanca. Davis (64) es va decantar per un vestit negre amb puntes de Romona Kevezadissenyadora de vestits de núvia i de festa a qui sol acudir per a gales especials.