A '¡HOLA!'

Lara Álvarez i Andrés Velencoso ja no són parella

La presentadora i el model van iniciar la seva relació a finals de l'estiu

lara-alvarez-y-velencoso

lara-alvarez-y-velencoso

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lara Álvarez Andrés Velencoso ha trencat la seva relació, segons anuncia aquest dimecres la revista ‘Hola!’. La seva història d’amor, que es va posar a caminar a finals d’estiu, ha arribat a la fi. El Nadal passat la presentadora i el model ja no el van passar junts, ella va ser a la Riviera Maya, amb els seus pares i el seu germà, i ell, al Brasil.

Explica la revista que, malgrat la distància durant el final d’any, han estat mantenint les formes, interactuant a les seves xarxes, fins al passat dia 14. De fet, encara se segueixen a Instagram.

Distanciats per les seves feines

Notícies relacionades

No obstant, les seves «frenètiques agendes», que els han obligat a estar separats moltes vegades per motius de feina, haurien sigut el motiu pel qual no ha acabant arrelant el seu amor. 

Velencoso (41 anys) alterna les feines publicitàries amb els seus projectes al cine; el mes de març estrena ‘La lista de los deseos’, d’Álvaro Díaz Lorenzo, i també protagonitzada per Victoria Abril i María León. Álvarez (33 anys) està en plena preparació per tornar a Hondures, on tindrà lloc la nova edició de ‘Supervivientes’, el mes que ve.