DECLARACIÓ D'INTENCIONS

Lara Álvarez: «No tinc per què aclarir-li a ningú el que soc, el que faig, ni on vaig»

La presentadora envia un rotund missatge als seus seguidors d'Instagram

undefined47892868 television telecinco presentadores supervivientes tele 5  la191010175814

undefined47892868 television telecinco presentadores supervivientes tele 5 la191010175814

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lara Álvarez, que es troba en un dels seus millors moments professionals com personals, ha compartit aquest dijous un rotund missatge als seus seguidors al seu compte oficial d’Instagram: «Tinc una edat en què ja vaig deixar d’estar pendent de moltes coses. No tinc per què aclarir-li a ningú el que soc, el que faig, ni on vaig. En aquest moment de la meva vida tampoc m’importa si m’estimen o m’odien. Visc la meva vida sense fer mal a ningú i soc molt feliç», ha escrit la popular presentadora, de 33 anys.

Tota una declaració d’intencions per la seva banda, que deixa clar que ha pres la decisió de no respondre a les opinions alienes, ni tampoc hi supedita les seves decisions.

Notícies relacionades

Amb aquesta contundent reflexió, l’estrella de Mediaset s’ha mostrat taxativa sobre l’etapa que passa. I és que malgrat que la periodista no s’ha deixat veure en públic amb Andrés Velencoso, la parella es va deixant comentaris que donen a entendre que entre ells hi ha alguna cosa més que una amistat.

Durant les últimes setmanes, l’asturiana i el català s’han intercanviat un munt d’emoticones amb petons, cors i picades d’ullet, així com frases amb un significat molt especial, com per exemple: ‘Si les mirades parlessin...’, i totes han tingut resposta per part de Velencoso, ja que comenta cada una de les publicacions de Lara Álvarez.