REACCIÓ VIRAL

La cara de Jennifer Aniston durant el discurs de Brad Pitt ho diu tot

L'actriu va seguir com una embadalida enamorada el discurs del seu ex durant la gala dels Globus d'Or

jenpitt

jenpitt

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi havia molta expectació amb el retrobament entre Brad Pitt (56) Jennifer Aniston (50), de nou solters, a la gala dels Globus d’Or, que es va celebrar diumenge passat a la nit. Era la seva primera coincidència en un esdeveniment públic amb aquest estat civil. Totes les mirades estaven posades en els actors, dos dels guapos oficials de Hollywood, que l’organització de l’esdeveniment, l’Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood, van fer seure en taules separades però a pocs metres de distància. «Sabien que ells atraurien tota l’atenció de la nit», va dir al ‘Daily Mail’ una font de l’organització.

Abans de la gala, a l’alfombra vermella, li van preguntar a Pitt pel retrobament. «Jen és una bona amiga», va respondre amb el seu habitual somriure murri.

Durant la gala les càmeres van estar pendents de les seves reaccions, sobretot quan ell va pujar a donar el seu discurs al rebre el premi al Millor Actor de Repartiment pel seu paper de Cliff Booth, el doble d’acció de Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en l’última de Tarantino, ‘Érase una vez en... Hollywood’. Aniston, asseguda darrere de Beyoncé i molt a prop de Reese Witherspoon, va seguir totalment embadalida les paraules del seu ex, que en aquell moment va fer broma sobre les nòvies que li inventen. «Volia portar la meva mare, però no vaig poder perquè qualsevol que estigui al meu costat diuen que surt amb mi. Seria incòmode», va dir, mentre les càmeres capturaven la reacció d’ella, que al final no es va emportar a casa el premi a la millor actriu pel seu paper en la sèrie dramàtica ‘The morning show’, pel qual estava nominada. 

La reacció d’enamorada d’Aniston ràpidament es va convertir en el viral de la gala.

La història d’amor Jen-Brad va començar el 1998 quan tots dos van acabar amb les seves respectives parelles, Tate Donovan Gwyneth Paltrow. Els seus representants els van organitzar una cita i, després de cinc mesos sortint, es van comprometre. Aniston i Pitt van estar casats durant cinc anys, del 2000 al 2005 (el 2004 ell es va enamorar en el set de rodatge d’Angelina Jolie mentre rodaven ‘Sr. y Sra. Smith’). Aniston es va separar del també actor Justin Theroux el 2017, i Pitt va fer el mateix amb Angelina Jolie un any abans.

L’última vegada que tots dos van coincidir en els Globus d’Or va ser en el 2002, quan encara estaven feliçment casats. L’estrella de ‘Friends’ va rebre la seva primera nominació per interpretar Rachel Green, en l’exitosa sèrie de televisió, i Pitt va acudir amb ella d’acompanyant.

Notícies relacionades

Jennifer i Brad mantenen en l’actualitat una bona relació d’amistat (sense anar més lluny, ell va ser un dels convidats a la seva última festa d’aniversari, el febrer passat, i també va acudir a la festa que l’actriu va organitzar per Nadal per al seu cercle d’amics), tot i que molts fans anhelen que tornin a estar junts.

En la 77a edició dels Globus d’Or, Pitt va coincidir, a més, amb dues exs més: Christina Applegate (48), amb qui va sortir a finals dels 80, i que estava nominada pel seu paper en la comèdia ‘Dead to me’, i amb Gwyneth Paltrow, que no era nominada a cap premi però va acudir en qualitat de membre del repartiment de la sèrie ‘The politician’.