PRIMERA ALFOMBRA VERMELLA DE L'ANY

Uns Globus d'Or molt acolorits

Les actrius arrisquen amb colors més enllà del vermell, el negre i el daurat

85851a83-918c-4352-bf41-d3b2639a7085-hd-web / periodico

4
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera alfombra de l’any, la dels Globus d’Or, ha sigut d’allò més acolorida. La 77a edició s’ha celebrat a Beverly Hills, Califòrnia, i ha comptat amb un bon nombre de famosos desfilant per l’alfombra vermella.

Reneé Zellweger, guanyadora del premi a millor actriu protagonista de drama pel biopic ‘Judy’, basat en la vida de Judy Garland, va combinar sabates i vestit paraula d’honor blau cel, d’Armani Privé.

La hispanocubana Ana de Armas, que al final no es va emportar el guardó com a millor actriu protagonista de comèdia o musical pel seu paper a ‘Puñales por la espalda’, al qual estava nominada, va enlluernar amb aquest paraula d’honor de lluentons blau fosc firmat per Ralph & Russo.

Valentino firmava el cridaner disseny amb un enorme llaç daurat, cos verd i daurat i faldilla blanca que va triar Jennifer Lopez, nominada per primera vegada gràcies al seu paper a ‘Estafadoras de Wall Street’. La diva va lluir els cabells recollits i collaret i arracades de brillants i maragdes.

De fosc va aparèixer Jennifer Aniston, nominada a millor actriu de sèrie dramàtica per ‘The morning show’ (Apple TV+). El vestit era un Christian Dior alta costura. Charlize Theron, nominada a millor actriu protagonista de drama pel seu paper a ‘El escándalo’ també va lluir un disseny de Dior, en aquest cas en verd. També va lluir un tall de cabells ‘pixie’.  També nominada per ‘El escándalo’, Margot Robbie va lluir una granota firmada de Chanel.

De negre i transparències firmades per Givenchy i un peculiar recollit va aparèixer l’actriu Rooney Mara, parella de Joaquin Phoenix. 

Reese Witherspoon, que optava al premi a millor actriu de sèrie dramàtica per ‘The morning show’, va triar un vestit blanc de Roland Mouret.  La seva companya a ‘Big little lies’, Shailene Woodley, un vestit de lluentons i un original escot de Balmain. I Michelle Williams, guanyadora del Globus d’Or a millor actriu de minisèrie per ‘Fosse/Verdon’, va vestir un Louis Vuitton taronja

El vermell va ser també molt utilitzat. Olivia Colman va guanyar el premi a millor actriu de sèrie dramàtica pel seu paper d’Elisabet II a ‘The Crown’. El seu model, vermell passió i amb unes enormes mànigues de fanal, va ser dissenyat per Emilia Wickstead i acompanyat per joies de Chopard.

Nicole Kidman, nominada a millor actriu de sèrie dramàtica per ‘Big little lies’, de la qual també és productora, va combinar vermell i daurat amb aquest paraula d’honor amb cua de Versace, que va acompanyar amb sabates de Giuseppe Zannoti i joies de Fred Leighton.

Scarlett Johansson va aparèixer amb un aparatós vestit vermell paraula d’honor firmat per Vera Wang combinat amb joies de Bulgari. L’actriu estava nominada a millor actriu pel drama per ‘Historia de un matrimonio’.

Cate Blanchett, nominada a millor actriu protagonista de comèdia o musical per ‘¿Dónde estás, Bernadette?’, va arriscar amb un vestit en tons grocs, firmat per la dissenyadora britànica d’origen grec Mary Katrantzou.

 Phoebe Waller-Bridge, que es va emportar el Globus d’Or a millor actriu de televisió, musical o comèdia per ‘Fleabag’, va ser una de les poques que van apostar per un vestit pantaló, en aquest cas un model de Ralph & Russo. També va aparèixer amb vestit fosc Kate McKinnon.

Naomi Watts va brillar amb un vestit de vellut negre i pedreria amb escot creuat i esquena oberta d’Armani Privé i joieria de Tabayer. També va lluir els cabells amb ondulacions, a l’estil del vell Hollywood. Rose Leslie, coneguda pel seu paper a ‘Joc de trons’, va triar també un vestit verd d’Elie Saab.

Kirsten Dunst, nominada a millor actriu de televisió per ‘Llegar a ser Dios en Florida’ (Movistar +), va triar un vestit rosa de Rodarte, la firma de la qual és imatge.

Entre els pocs estampats de la nit, va destacar el de Laura Dern, que va guanyar el Globus d’Or per la seva brillant interpretació a ‘Historia de un matrimonio’. També les grans flors de la cantant Taylor Swift. El firmava Etro, deixava l’esquena al descobert i amb una àmplia faldilla amb cua. 

Gwyneth Paltrow va optar per les transparències, amb un conjunt marró amb volants de Fendy que deixava veure la roba interior gens encertat. Dakota Fanning va lluir un vestit empolsat de Dior alta costura. Tampoc Sienna Miller va estar molt encertada, amb un ‘look’ pareo en groc de Gucci. Ni Lucy Boynton, que va brillar, literalment, amb un disseny platejat de Louis Vuitton. L’actriu va posar al costat del seu company de repartiment i parella, Rami Malek, nominat millor actor de sèrie dramàtica per ‘Mr. Robot’.  Kerry Washington va impactar amb l’escot més arriscat de la nit. El firmava Altuzarra.

De vellut blau fosc va aparèixer la veterana Glenn Close. Helen Mirren, nominada a millor actriu de minisèrie o pel·lícula per a televisió pel seu paper a ‘Catalina la grande’ (Sky), va triar un elegant vestit bordeus.

De plata Saoirse Ronan, nominada pel seu paper a ‘Mujercitas’. De verd brillant també va aparèixer Jodie Comer, nominada a millor actriu de sèrie dramàtica per ‘Killing Eve’. Salma Hayek va lluir un escotàs de Gucci. Sofia Vergara va lluir un vestit granat de tall sirena de Dolce & Gabbana. Rachel Weisz va aparèixer de negre i amb rivet en plata a la part superior.

Notícies relacionades

Rachel Brosnahan, nominada a millor actriu de televisió, comèdia o musical pel seu paper a ‘La maravillosa señora Maisel’, va elegir escotàs en to albergínia. Priyanka Chopra va presentar un dels guardons amb un vestit rosa de cua de Cristina Ottaviano l’escot del qual feia destacar el seu collaret de Bulgari.

Finalment,  Billy Porter, conegut pel seu paper en la sèrie ‘Pose’ i els seus arriscats estilismes, va sorprendre una vegada més amb un disseny blanc amb cua, firmat en aquesta ocasió per Alex Vinash, amb sabates de Jimmy Choo, joies de Tiffany & Co. i una bossa d’Emm Kuo.

Temes:

Globus d'or