A LA SEVA CASA DE LONDRES

Tamara Ecclestone, desvalisada

Els lladres s'emporten joies per valor de 60 milions d'euros a casa d'una de les filles de Bernie Ecclestone

lmmarco51400966 gente tamara ecclestone instagram191216134732

lmmarco51400966 gente tamara ecclestone instagram191216134732

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tamara Ecclestone, de 35 anys i una de les filles de l’expatró de Fórmula 1 Bernie Ecclestone, està commocionada després que uns lladres entressin a la seva vivenda de Londres i s’emportessin diverses joies valorades en gairebé 60 milions d’euros.

El robatori va tenir lloc divendres passat a la nit a la mansió que posseeix a l’elegant barri de Kensington, a prop de Hyde Park, després que la celebritat agafés un avió amb destinació a Lapònia amb el seu marit, Jay Rutland, i la seva filla, Sofia, per passar uns dies de vacances i visitar la casa de Pare Noel, segons revela ‘The Sun’. Entre les pertinences hi havia una pulsera de Cartier, valorada en gairebé 100.000 euros, diversos anells i arracades.

Notícies relacionades

«Tristament puc confirmar que hi va haver un robatori a casa. La seguretat interna està cooperant amb la policia en aquest assumpte», ha assegurat un portaveu de Tamara Ecclestone als mitjans. De moment no hi ha hagut cap detenció. Scotland Yard ha demanat la col·laboració ciutadana.

La vivenda, amb 57 habitacions, es troba situada en una localització exclusiva que compta amb seguretat les 24 hores. Malgrat això, als lladres els va donar temps en 50 minuts d’entrar a la casa, accedir al vestidor i obrir les caixes fortes que contenien les joies.