EN 'THE LATE, LATE SHOW'

Harry Styles menja esperma de bacallà per no respondre a Kendall Jenner

El cantant i la seva exparella i famosa model van protagonitzar un divertit retrobament al programa de James Corden que avui ocupa les portades dels mitjans d'entreteniment dels EUA

harrystyles

harrystyles

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cantant Harry Styles va protagonitzar un delsmoments televisius més comentats quan en una entrevista va decidir menjar esperma de bacallà en lloc de respondre quines de les seves cançons tracten sobre la seva exnòvia Kendall Jenner.

Styles, que acaba de publicar els senzills ‘Watermelon Sugar’ i ‘Adore You’, va acudir al programa ‘The Late, Late Show’ del presentador James Corden, on també es va citar Kendall Jenner per protagonitzar una trobada entre les dues celebritats que aquest dijous ocupa les portades dels mitjans d’entreteniment dels EUA.

Durant la seva visita, el músic va participar en una prova amb la seva exparella Jenner en la qual havien de respondre a una pregunta incòmoda o menjar un producte exòtic si no volien contestar.

Temes dedicats

En aquest joc, Jenner va treure una targeta que preguntava a Styles quines de les cançons del seu últim àlbum tracten sobre ella, una qüestió a quèl’exmembre de One Direction es va negar a respondre i per la qual va decidir posar-se el tovalló per prendre una porció del plat que tenia al davant.

La cara del cantant va canviar quan va descobrir que eraesperma de bacallà, davant de la qual cosa va preguntar a l’audiència «¿què estem fent?».

«Ha sigut idea teva», va respondre Jenner, que va recomanar que no ho mirés.

Abans d’introduir l’exòtic aliment, Styles va fer una temptativa de respondre, «és la pista...», però al final va decidir menjar-s’ho.

No obstant, el compositor de ‘Lights Up’, després de fer broma amb la seva companya sobre si era millor empassar-s’ho o escopir-ho, va treure el producte marí i va preguntar a la producció del programa com havien aconseguit aquell extracte natural.

Abans, el músic havia protagonitzat un monòleg en el qual va fer broma sobre la situació política dels EUA i el judici polític contra el president, Donald Trump.

Notícies relacionades

«Els articles del judici polític han sigut redactats formalment i, per assegurar-se que Trump els llegeixi, han inclòs moltes fotos i algunes etiquetes adhesives per rascar i fer olor», va ironitzar.

La setmana passada, Styles va publicar un videoclip per a la cançó ‘Adore You’ en què Rosalía participa com a narradora de la història.