ENTREVISTA A 'HARPER'S BAZAAR'

Angelina Jolie voldria viure fora dels Estats Units, però el seu ex no la deixa

No pot perquè Brad Pitt té la custòdia compartida dels seus fills

lmmarco47314528 epa2047  hollywood  estados unidos   12 03 2019   la actriz 191108151819

lmmarco47314528 epa2047 hollywood estados unidos 12 03 2019 la actriz 191108151819 / ETIENNE LAURENT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Angelina Jolie, que és aquests dies a Fuerteventura rodant ‘Los eternos’, ha explicat que voldria viure fora dels Estats Units, però el seu ex, l’actor Brad Pitt, no la deixa. Ha sigut en una entrevista amb la revista ‘Harper’s Bazaar’ del mes de novembre, de la qual és portada. «M’encantaria viure a l’estranger, i ho faré tan aviat com els meus fills tinguin 18 anys. Però en aquest moment m’he d’establir on el seu pare escull viure», ha assegurat Jolie. 

Des que Angelina Jolie, de 44 anys, i Brad Pitt, de 55, van anunciar la seva separació el setembre del 2016, els actors han mantingut una àrdua batalla en el seu divorci amb els seus sis fills en l’epicentre del seu terratrèmol personal. La custòdia i el temps que passen amb Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, i els bessons Knox i Vivienne, de 18, 15, 14 i 13 anys els primers respectivament, i 11 anys els dos últims, els ha embrancat en una espiral d’acusacions creuades. L’última acusació de protagonista de ‘Maléfica’ és que se sent «atrapada».

«El meu lloc favorit és un lloc on mai he estat. M’agrada que em deixin caure enmig d’una cosa nova. M’agrada estar fora del meu element. Vull que els nens creixin al món, no només aprenent, sinó també vivint i tenint amics a tot el món», explica. I, tot i que no té cap destí al cap, avança que l’any que ve té intenció d’anar-se’n amb els seus fills un temps a l’Àfrica.

Jolie haurà d’esperar almenys set anys –els bessons són els més petits i tenen 11 anys– per poder complir el seu somni. «Els meus fills coneixen el meu veritable ésser i m’han ajudat a trobar-lo novament i a abraçar-lo. Han passat per moltes coses. Aprenc de la seva força», afegeix en l’entrevista. 

Vegeu aquesta publicació a Instagram

«Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity llauri what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagini that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divideix us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.» #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

Una publicació compartida d’Harper’s  BAZAAR (@harpersbazaarus) el 

Notícies relacionades

>

Des que a finals de l’any passat Pitt, va aconseguir la custòdia compartida dels sis fills que comparteix amb Jolie, és a la seva casa de Los Angeles on disfruta del temps amb els nens. El Maddox més gran, de 18 anys, està estudiant a Corea del Sud. Angelina intenta passar temps amb ells. A Fuerteventura s’han vist, almenys, la seva filla Zahara i els bessons Vivienne i Knox.