REINCIDENT

Ben Affleck torna a tenir problemes amb l'alcohol

L'actor va ser vist dissabte trontollant després de sortir d'una festa de Halloween

lmmarco45337381 file photo  ben affleck arrives at the european premiere of 191028163445

lmmarco45337381 file photo ben affleck arrives at the european premiere of 191028163445 / Dylan Martinez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ben Affleck ha admès haver comès «una relliscada» en la seva lluita per deixar definitivament l’alcohol de banda. L’actor, de 47 anys, va ser vist arribant a casa de la seva exdona Jennifer Garner diumenge a la tarda, unes hores després de caminar trontollant pels carrers de Los Angeles al sortir d’una festa de Hallowen acompanyat d’una dona, segons un vídeo recollit pel portal ‘TMZ’. Al veure els fotògrafs, l’actor i director, que semblava estar de bon humor i amb un cafè a la mà, els va dir: «Bé, ja sabeu què passa. És un error, però no deixaré que em passi més».

Notícies relacionades

«La sobrietat és difícil d’assolir per a tots els que lluiten contra l’addicció», ha dit el representant d’un Affleck que recentment explicava: «He estat en recuperació durant més d’un any i això està ajudant altra gent», va dir amb referència a l’organització The Midnight Mission, amb qui col·labora.

«Realment no em molesta dir que soc un alcohòlic. És part de la meva vida. És una cosa amb què tracto diàriament. No ha de ser la meva identitat completa, però és una cosa que saps que has de treballar», va assegurar en un programa de televisió. El director i protagonista d’‘Argo’ ha estat entrant i sortint en diverses ocasions de clíniques especialitzades per tractar els seus problemes.

Temes:

Ben Affleck