GAIREBÉ UN ANY DE CASATS

Marta Ortega i Carlos Torretta esperen el seu primer fill

La filla del fundador d'Inditex, i una de les fortunes més grans del món, ja és mare d'Amancio, de 6 anys

45922776 59

45922776 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gairebé un any després de donar-se el “¡sí, ho vull!”, Marta Ortega i Carlos Torretta acaben d’anunciar que esperen el seu primer fill. La revista 'Hola!' dedica la seva portada i quatre pàgines interiors a propagar la bona nova de la filla del fundador del Grup Inditex, i una de les fortunes més grans del món, i el fins fa un mes agent de models i últim fitxatge de Zara, per al departament de comunicació.

És massa aviat per saber si el futur nadó serà nena o nen -s’espera la seva arribada per a la pròxima primavera-, el que està clar és que omplirà d’il·lusió el seu germanet gran, Amancio, de 6 anys, fill de Marta i el seu anterior marit, el genet asturià Sergio Álvarez, amb qui va estar casada dos anys. 

Notícies relacionades

La història d’amor entre Marta i Carlos va començar fa poc més de tres anys. Es van conèixer en una festa d’aniversari. A poc a poc, d’amics van passar a ser inseparables. Fins que es van unir en matrimoni el 16 de novembre del 2018, en una cerimònia íntima a la Corunya, ciutat on viuen i treballen. Per a aquell gran dia, la filla d’Amancio Ortega va triar quatre 'looks’ nupcials que van ser molt aplaudits, com el sensacional Valentino Haute Couture creat exclusivament per a ella per Pierpaolo Piccioli (un dues peces en rosa empolsat compost per una faldilla i una brusa tan senzills com espectaculars).

Fa tan sols 10 dies que l’hereva de l’imperi Zara, gran entusiasta de l’hípica, va acudir a Barcelona amb el seu marit a la 108a edició del Concurs de Salts d’Internacional (CSIO). Ortega no es perd la cita, a la qual acostuma a anar amb el petit Amancio.