ENRENOU AL POBLE MADRILENY

George Clooney passeja en burro per Navalcarnero

L'actor, productor i director gravava junt amb la intèrpret Brie Larson un nou anunci de Nespresso

***AMPLIACIÓN PIE DE FOTO***GRAF8449. NAVALCARNERO (C.A. DE MADRID), 25/09/2019.- Imagen facilitada por el Ayuntamiento de Navalcarnero del actor George Clooney, a lomos de un burro, junto a la actriz Brie Larson, montada sobre un caballo, durante el rodaje de un anuncio publicitario, este miércoles en la Plaza de Segovia de la localidad madrileña de Navalcarnero. EFE/Ayto. de Navalcarnero *****SÓLO USO EDITORIAL // NO VENTAS // NO ARCHIVO*****

***AMPLIACIÓN PIE DE FOTO***GRAF8449. NAVALCARNERO (C.A. DE MADRID), 25/09/2019.- Imagen facilitada por el Ayuntamiento de Navalcarnero del actor George Clooney, a lomos de un burro, junto a la actriz Brie Larson, montada sobre un caballo, durante el rodaje de un anuncio publicitario, este miércoles en la Plaza de Segovia de la localidad madrileña de Navalcarnero. EFE/Ayto. de Navalcarnero *****SÓLO USO EDITORIAL // NO VENTAS // NO ARCHIVO***** / - (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

La vida del poble de Navalcarnero (28.000 habitants), al sud de la Comunitat de Madrid, s’ha vist aquest dimecres alterada per la presència deGeorge Clooneyen persona, de 58 anys, passejant en burro en solitari o acompanyat per la també actriu nord-americana de 29 anys Brie Larson.

No es tracta del ganxo del turisme rural, sinó d’un anunci d’una coneguda marca de cafè, Nespresso.

Desenes de veïns no s’han perdut detall del rodatge, que s’ha desenvolupat al cor turístic del poble: a la plaça de Segòvia, porticada de quatre costats irregulars que en el seu moment va fer de plaça de toros.

Aspecte envellit

Clooney lluïa unabarba espessa i reflectia un aspecte envellit, segons l’opinió d’algunes dones que van reconèixer de seguida l’estrella de Hollywood. 

Notícies relacionades

Dimarts, els dos actors van rodar altres escenes al barri madrileny de Salamanca.

Aquesta és la segona ocasió aquest any que l’actor, director i guionista trepitja terra espanyol des de principis d’any. Aquest estiu va estar buscant localitzacions a Tenerife per a la seva nova producció a Netflix: ‘Good morning, midnight’.