HO VA DENUNCIAR L'ANY PASSAT

Mor el massatgista que va acusar Kevin Spacey d'agressió sexual

La seva identitat es va mantenir en l'anonimat des que va acusar l'actor

Mor el massatgista que va acusar Kevin Spacey d'agressió sexual

Steven Senne

Es llegeix en minuts

El Periódico

L’home que va acusar l’actor Kevin Spacey per un presumpte cas d’agressió sexual que hauria succeït el 2016 a Malibú, a 50 quilòmetres de Los Angeles, ha mort, segons ha informat ‘The Hollywood Reporter’. La identitat d’aquesta persona es va mantenir en l’anonimat des que va acusar l’actor i tampoc s’ha donat a conèixer després de la seva mort. 

Aquest home, que treballava com a massatgista, va assegurar que havia sigut forçat per Spacey perquè li toqués els genitals en dues ocasions. Sempre segons el seu relat, l’actor va intentar besar-lo i li va oferir sexe oral, així que va decidir anar-se’n d’allà malgrat que l’intèrpret va intentar impedir que ho fes. Al setembre del 2018, va presentar una denúncia contra Spacey per aquestes acusacions. Tot i que la defensa va criticar que l’acusació pogués refugiar-se sota l’anonimat en la seva demanda, un jutge federal va permetre el maig passat que el cas continués.

Et pot interesar

Guanyador de dos Oscars pel seu treball a les pel·lícules ‘Sospitosos habituals’ i ’American Beauty’ i considerat com un dels millors intèrprets de la seva generació, l’aplaudida carrera de Spacey es va esfondrar després de les nombroses acusacions d’agressió sexual conegudes en contra seu i que van sortir a la llum gràcies a l’impuls del moviment #MeToo. Com a conseqüència d’aquestes revelacions, la sèrie ‘House of cards’ va acomiadar Spacey.

El juliol d’aquest any, un noi que havia acusat Spacey per una altra presumpta agressió sexual el 2016 va retirar de manera definitiva els càrrecs en el judici civil en un tribunal de Massachusetts. Estats Units. 

Temes:

Kevin Spacey