22 febr 2020

Anar al contingut

FAMÍLIA TRENCADA

Nick Carter, de Backstreet Boys, demana una ordre d'allunyament del seu germà Aaron

Al·lega que el seu germà l'ha amenaçat de matar la seva «dona embarassada i el seu fill, que «està per néixer»

Efe

Nick Carter, de Backstreet Boys, demana una ordre d'allunyament del seu germà Aaron

Nick Carter, membre de la banda musical Backstreet Boys, ha presentat una ordre d’allunyament contra el seu germà Aaron Carter al·legant que va amenaçar de matar la seva «dona embarassada i el seu fill per néixer».

Nick ha anunciat la mesura a través d’un missatge publicat al seu perfil de Twitter en el qual va assegurar que tant ell com la seva germana han pres la difícil decisió després d’una «meditada consideració».

«Després d’una meditada consideració, la meva germana Angel i jo lamentem que se’ns hagi recomanat avui sol·licitar una ordre d’allunyament contra el nostre germà Aaron», indica l’integrant dels Backstreet Boys.

«En vista d’un comportament cada vegada més alarmant i la seva recent confessió que té pensaments i intencions de matar la meva dona embarassada i al meu fill per néixer, no ens quedava més remei que prendre totes les mesures possibles per protegir-nos a nosaltres i a la nostra família», escriu Nick.

Un tractament «adequat»

L’estrella musical va afirmar que tant ell com la seva germana encara estimen l’Aaron i esperen que «rebi el tractament adequat que necessita abans que es faci mal a si mateix o a qualsevol altra persona».

Nick a més va afegir les etiquetes «salut mental» i «control d’armes» al final del seu missatge.

Per la seva part, Aaron va respondre a Twitter que «mai ha amenaçat ningú».

«Estic horroritzat per això i no desitjo tornar a parlar amb ells», ha escrit el també músic en una de les seves múltiples respostes des que ha sortit la notícia.

Aaron afirma, a més, que ell i el seu germà han acabat «per tota la vida» i que tots dos no s’han vist en anys i tampoc té la intenció que es produeixi una trobada.

«Estic sorprès de les acusacions que es fan contra mi i no desitjo fer mal a ningú, especialment a la meva família», repeteix en successius tuits.

La notícia de l’ordre d’allunyament arriba després que Aaron parlés sobre els seus problemes d’addicció i consum de drogues en un programa de televisió aquest divendres, en el qual va revelar la llarga llista de medicaments receptats que pren per a la seva salut mental. 


 

Temes: Música