BATALLA CONTRA EL CÀNCER

Ana Obregón parla sobre la recaiguda del seu fill

L'actriu assegura que «és una malaltia llarga i l'afrontem com sempre: amb molt optimisme»

undefined43708235 gente instagram ana obregon ana obreg n y  lex lecquio    pe190916134345

undefined43708235 gente instagram ana obregon ana obreg n y lex lecquio pe190916134345

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón s’ha pronunciat sobre la malaltia del seu fill, Álex Lequio, qui ha patit una nova recaiguda en la lluita contra el càncer.  La primera expulsada de Masterchef Celebrity 4 no perd l’optimisme davant de la dura batalla que està vivint i durant els premis Escaparate a Sevilla, va assegurar que el seu fill millorarà aviat: «No en tinc cap dubte». I sense perdre el somriure, va destacar: «És una malaltia llarga i l’afrontem com sempre: amb molt optimisme. Ja és l’última pedreta».

Obregón va aprofitar la seva intervenció per animar tothom que està tenint aquesta malaltia: «L’únic que animo és a tots els valents que lluiten contra aquesta malaltia. És una malaltia que gràcies a Déu cada any es descobreixen coses noves, cada any se sap més, es tracta millor. Crec que d’aquí 15 anys serà com tenir una grip i això és el que esperem». 

Dedica el premi al seu fill i a totes les persones malaltes

Notícies relacionades

A la gala dels premis Escaparate, que va tenir lloc aquest cap de setmana al Museu de Belles Arts de Sevilla, l’actriu va rebre un dels guardons, que no va dubtar a dedicar al seu fill i a totes les persones malaltes. «Si no fos per aquests donatius i per aquestes associacions, no s’investigaria el càncer, i si no s’investiga, no se salven vides. Les persones que s’estan curant en aquests moments és gràcies a aquests donatius. Dedico el premi, primer al meu fill, i després a totes les persones com ell, tots els valents que lluiten contra aquesta batalla».

Obregón també va parlar sobre la seva expulsió a Masterchef el mateix dia en què va començar el programa de TVE. Una sortida que, malgrat tot, li ha vingut molt bé tal com va explicar: «El que necessito en aquests moments és estar al costat del meu fill. Així que m’han fet un favor», va afirmar.