A '¡HOLA!'

Andrés Velencoso i Lara Álvarez, parella a la vista

El model i la presentadora s'estan coneixent, segons publica la revista

lmmarco49595499 madrid  spain   june 02    l r  alessandra ambrosio and andr190828130304

lmmarco49595499 madrid spain june 02 l r alessandra ambrosio and andr190828130304 / Fotonoticias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estiu ens deixa una nova parella a la vista, la que formarien la presentadora Lara Álvarez, de 33 anys, i el model i actor Andrés Velencoso, de 41 anys. Segons publica la revista ‘¡Hola!’ encara és aviat per parlar de relació, però s’estan coneixent. La publicació parla d’una escapada a la casa que el model té a pocs quilòmetres de la seva localitat natal, Tossa de Mar (Girona). Va ser poc després del recent viatge de Lara a Vietman, on ha passat uns dies de vacances. L’asturiana i el català van ser captats quan Andrés es disposava a deixar Lara a l’estació de l’AVE de Girona per tornar a Madrid.

A mitjans de juliol, Lara va acabar l’última edició de 'Supervivientes', que es va convertir en la més vista de tota la història del concurs gràcies a Isabel Pantoja. I tot apunta que hi tornarà amb 'Gran hermano VIP'. Per la seva banda, Andrés Velencoso ha finalitzat el rodatge de 'La Lista', la nova pel·lícula del director i guionista Álvaro Díaz Lorenzo ('Señor, dame paciencia').

Notícies relacionades

Andrés i Lara, que tenen en comú el seu amor pels animals –Lara té un Labrador anomenat Choco i Velencoso, un ‘golden retriever’, Herry, que apareix amb ell a moltes fotos i té el seu propi compte d’Instagram–, s’han dedicat missatges d’afecte a les xarxes socials. La parella ha intercanviat emoticones durant les seves vacances per separat. 

Entre les relacions més conegudes de Velencoso hi ha les que va mantenir amb la cantant australiana Kylie Minogue durant tres anys, entre el 2008 i 2013 i amb l’actriu Úrsula Corberó. Per la seva banda, Lara ha sortit amb Sergio Ramos, Fernando Alonso, Dani Martínez i, més recentment, el ballarí Daniel Miralles.