DESTINACIÓ EXCLUSIVA

Els Obama ultimen la compra d'una casa a Martha's Vineyard

La finca, a prop de la platja, té 13 hectàrees i una vivenda de 640 metres quadrats

lmmarco49583988 barack and michelle obama may soon become kennedy adjacent b190827132936

lmmarco49583988 barack and michelle obama may soon become kennedy adjacent b190827132936

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barack i Michelle Obama, com al seu dia els Kennedy i moltes altres celebritats, escullen l’exclusiva zona Martha’s Vineyard, a Massachussets, com una de les seves destinacions vacacionals favorites des de fa diversos anys. Ara, el matrimoni ha decidit deixar de llogar allà una vivenda i s’ha interessat per una finca a l’illa com a segona residència, la primera és la seva casa de Washington. Tot i que encara no han tancat l’operació, segons ha publicat el portal 'TMZ', es tracta d’una vivenda de 640 metres quadres al costat del mar i el preu ascendiria a 13,5 milions d’euros. 

Notícies relacionades

El terreny i la mansió, l’actual amo de la qual és el copropietari de l’equip de l’NBA Boston Celtics, Wycliffe Grousbeck, té una sala d’estar amb sostres voltats, xemeneia de pedra, àmplia cuina amb totes les comoditats i un menjador amb grans finestrals a l’exterior. El dormitori principal està decorat amb tons blancs. La mansió té, a més, una piscina a la terrassa, una àmplia extensió de terreny i platja privada. Martha’s Vineyard està a unes sis hores en cotxe al nord de Nova York.

Després del seu pas per la Casa Blanca, fa dos anys els Obama van tornar a la vida privada i van pagar més de set milions d’euros per una casa de nou habitacions al veïnat de Kalorama, a Washington DC. Barack Obama cobra una pensió com a expresident de gairebé 180.000 euros anuals, però aquest ingrés és el menor dels seus emoluments si es té en compte que per a cadascuna de les seves intervencions com a conferenciant rep uns 350.000 euros. La seva dona, Michelle, ha aconseguit generar també ingressos milionaris. 'Mi historia', l’autobiografia que va treure el novembre del 2018, s’ha convertit en el llibre de memòries més venut de la història —més de deu milions d’exemplars, segons l’editorial Penguin Random House— i la promoció del llibre la va portar a una sèrie d’auditoris i teatres en la qual, com una estrella del rock, cobrava entrada per assistir a la seva conferència-entrevista. 

Temes:

Barack Obama