ESTRENA AL SETEMBRE

Rociito i Fidel Albiac preparen un musical sobre Rocío Jurado

Es dirà 'Qué no daría yo...' i serà el debut de Fidel com a director teatral

lmmarco49532043 rocio carrasco con novio fidel albiach durante un acto publi190823164839

lmmarco49532043 rocio carrasco con novio fidel albiach durante un acto publi190823164839
lmmarco49532031 instagram anabel due as190823164852

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les espases segueixen en alt entre Rocío Carrasco  i José Ortega Cano, la filla i el que fos marit i vidu de la difunta Rocío Jurado. Bé entre Rocío i també el seu oncle Amador Mohedano, el germà de l’artista. El museu de l’artista està encallat i no hi ha data d’obertura, de manera que el distanciament familiar, que ha donat grans titulars en el passat, es fa de nou evident. Perquè mentre en la Chipiona natal de l’artista es ret de nou homenatge aquests dies a la més gran i per allà reapareix Ortega Cano juntament amb la seva filla Gloria Camila, Rocío Carrasco i el seu marit Fidel Albiac preparen un musical sobre l’artista. 

Es tracta de l’espectacle 'Qué no daría yo...', el títol del qual al·ludeix a un dels temes més coneguts de Rocío Jurado. I l’artista elegida per homenatjar Rocío és, de nou, Anabel Dueñas, que acompanyada de tres músics, entonarà en directe les cançons més conegudes de Rocío. L’espectacle s’estrenarà el pròxim 13 de setembre al teatre Zorrilla de Valladolid, propietat de l’empresari Enrique Cornejo.

Fidel, director teatral

Però el que més ha sorprès és que Fidel Albiac figura com a director del xou. L’advocat i exaspirant a policia local ha treballat pel que sembla de costat amb la seva dona a la producció. La idea és que l’espectacle pugui anar després de gira per Espanya. La següent data confirmada és el 20 de setembre a Granada.

La filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco ha posat a disposició de l’espectacle una trentena de vestits de la seva mare, incloses algunes dels seus més emblématicas bates de cua. Una d’aquestes és la que Jurado va utilitzar en una de les seves últimes aparicions a la televisió, sis mesos abans de la seva mort als 61 anys després de lluitar contra un càncer de pàncrees, i que Rocío Carrasco la va regalar a un gran amic i admirador de la seva mare, Miguel Poveda, un gest que no va agradar gens a l’entorn familiar pel valor afectiu de la peça.

Notícies relacionades

Segons les notes de producció, a 'Qué no daría yo...' es podran veure imatges i vídeos inèdits de la intèrpret, i fins i tot hi haurà efectes especials que permetin interactuar a Anabel Dueñas amb l’artista desapareguda.

Dueñas és íntima amiga de Rociito. Coneix tots els temes de la seva mare i es va fer popular per formar part dels Supersingles, el grup que actuava tots els caps de setmana en el programa de Telecinco, 'Qué tiempo tan feliz', que presentava María Teresa Campos. A més, és la protagonista de 'Punto de partida', un espectacle també d’homenatge a Rocío Jurado. "Anabel té un to de veu que s’assembla moltíssim al de Rocío. Tanques els ulls i t’imagines que a l’escenari hi ha Jurado. Fins i tot s’hi assembla en els gestos, és fantàstica. No crec que hi hagi una altra cantant a Espanya que recordi tant l’artista", asseguren algunes persones que han assistit als assajos.