DESPRÉS DE LA RUPTURA AMB KATE HOLMES

Jamie Foxx surt en defensa de Sela Vave

«És la meva artista. Li vaig advertir que passaria», assegura l'actor

lmmarco49499874 jamie foxx gente190822140301

lmmarco49499874 jamie foxx gente190822140301

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Jamie Foxx, de 51 anys, ha hagut de sortir en defensa de la jove cantant Sela Vave, de 21 anys, després que es conegués la seva ruptura amb l’actriu Katie Holmes. Tot arran d’una imatge del cap de setmana passat en què l’actor sortia d’un club nocturn de Nova York de la mà de la jove, cosa que la va posar al centre de la possible causa de la ruptura. I és que la cantant ha rebut multitud de missatges virulents a través del seu compte d’Instagram.

Jamie Foxx s’ha referit a les reaccions violentes que ha rebut la cantant i ha explicat que ella és només una nova artista a qui està recolzant en la seva carrera. “L’estic acompanyant en el meu cotxe. És la meva artista, surt amb els meus fills i és tan jove com la meva filla. La gent converteix un detall en muntanyes. Vull tractar-la igual que he fet amb altres artistes i donar-li les mateixa oportunitats. Li vaig advertir que passaria. Existeix un doble arrasador quan es tracta de dones”, ha afirmat l’actor i cantant d’r&b.

Foxx ha recordat que no és la primera vegada que ajuda un cantant.  “Quan vaig conèixer Ed Sheeran, va dormir durant sis setmanes al sofà de casa meva i ha acabat fent grans coses”, ha recordat sobre el cantant britànic. És el mateix tipus de relació que el va unir també amb el raper Nick Cannon. 

Notícies relacionades

La mateixa cantant, Sela Vava, ha sigut també taxativa a les xarxes: “Per a les persones que es preocupen... aquí hi ha la història veritable... tots els altres, poden continuar parlant i dient-me puta, destructora de famílies, dient-me que hauria de morir i qualsevol altra cosa que vulguin. No m’importa, soc aquí per treballar i fer el que més estimo, la música”.

Segons fonts properes a Jamie Foxx i Katie Holmes, el distanciament entre tots dos, després de sis anys de discreta relació, es remunta al maig passat, poc després de la seva primera foto oficial junts a l’alfombra vermella de la Gala del MET. La revista ‘People’ ha afirmat que el motiu pel qual Katie Holmes havia decidit donar per acabada la seva relació eren les reiterades infidelitats de l’actor, que no ha deixat de sortir amb altres dones mentre ha estat amb ella.