FAMOSOS AMB ELS SEUS GOSSOS

Mascotes molt estimades

Els famosos pengen fotos amb els seus gossos i alguns fins i tot tenen un compte propi

lmmarco49370345 gente instagram dani rovira190816194816

lmmarco49370345 gente instagram dani rovira190816194816

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Jesús Castro, l’actor que es va fer popular amb la pel·lícula ‘El Niño’, feia que els seus fans es fonessin la setmana passada amb un vídeo amb la seva petita mascota, anomenada Zeus. "¡Ja és a casa després de més d’una setmana ingressat per una gastroenteritis aguda i una baixada molt gran de glucosa a la sang! Ara aquest campió anomenat Zeus es posarà fort al meu costat".

I sí, nombrosos famosos omplen Instagram aquests dies d’estiu amb les imatges dels seus animals més estimats. Alguns, com Álex Lecquio, ha decidit ampliar recentment la família canina i ha adoptat un cadell d’una protectora. Al gosset l’hi han posat el nom Boby Puchum i ja ha sigut presentat a les xarxes socials amb el vídeo pertinent.

"És l’entremaliat-mestís-pelut més bonic del món. Segueix-lo", deia el fill d’Ana Obregón, que li ha obert un compte a Instagram i tampoc s’oblida de la seva gossa Luna, una golden retriever. "17 anyets junts. Petjades, parcs i asfalt: components d’una bona amistat".

El cas de l’actriu Macarena Gómez mereix també unes línies. Ha viscut aquest estiu una pèrdua trista, en el seu cas de la seva estimada Crosta. Primer va demanar ajuda a les xarxes per trobar-la, després de la seva desaparició a la zona de l’Alt Empordà (Girona). Després va comunicar que, tristament, l’havien atropellat. "La vull recordar així", va escriure amb una foto en què totes dues apareixien juntes.

El seu col·lega, l’actor bilbaí Asier Etxeandía, que està immers en la gira de concerts de presentació del seu grup, Mastodonte, no veu el moment de retrobar-se amb la seva estimada gosseta Gora. (Visca en euskera). En una entrevista a ‘El País’ confessava que dormien junts "fent la cullera". "Tinc unes ganes de veure’t que em moro", li deia.

El còmic i actor Dani Rovira és un animalista confés, un dels rostres més implicats amb l’acollida de gossos, que no dubta a denunciar a les xarxes i a la televisió els casos d’abandonament i maltractament. L’actor, que prepara una gira per diverses ciutats amb el seu monòleg 'Odio', va col·laborar a ‘El Hormiguero’ amb una secció on buscava llar a diferents gossos. Buyo, Carapapa i Lobo són els tres gossos amb què comparteix la seva vida. "Vuit anys amb tu, Carapapa, volant arran de terra", escrivia recentment en el seu Instagram.

Inma Cuesta i la seva gosseta Rumba també són inseparables. El 18 de juliol passat, l’actriu va celebrar l’11è aniversari de la seva fidel companya i no va dubtar a recordar que a Espanya s’abandonen més de 137.000 animals de companyia cada any, el primer país d’Europa en aquesta categoria infame. "Sense deixar de banda que també som el país que més maltracta els seus animals, sent els llebrers i els gossos de caça els que en surten més malparats", detallava.

La protagonista d’‘Arde Madrid’ demanava sentit comú. "Cal fomentar l’adopció responsable, reflexionar prèviament abans de prendre la decisió d’acollir una mascota, sabent que és una responsabilitat i no un caprici passatger. Educar des de la conscienciació i el respecte. Les protectores d’animals estan desbordades, els seus voluntaris fan grans esforços per tirar endavant centenars de gossos i és desesperant veure com any rere any res canvia".

 Seguim. L’actriu Blanca Suárez té el Pistacho. El cantant malagueny Pablo Alborán, el Terral, a qui hem vist créixer a les xarxes. Messi, el grandiós Hulk. Pilar Rubio, Sergio Ramos i els seus tres fills formen una família on també són protagonistes els seus cinc gossos. Jagger, Xulo i Lizzy són els tres més grans.

Notícies relacionades

Fernando Tejero té tres gossetes: La Pepa, la Lía i la Lúa, a les quals aquest estiu ha portat de vacances a les platges andaluses. Bibiana Fernández també és de les que surt de gira i busca hotels que admetin les seves mascotes. I el presentador Jorge Javier Vázquez també viu amb uns llebrers adoptats.

Els perfils de mascotes 'influencers' s’han multiplicat. El Boby Puchum té molt recorregut per davant, però el model i actor Andrés Velencoso ha convertit el seu gos en tota una estrella canina. En el seu compte d’Instagram, @herrythedog, en el qual ja suma més de 23.000 fans, apareixen fotos com la de tots dos asseguts davant una paella a la Costa Brava.