A LA PORTADA DE L''¡HOLA!'

Isabel Preysler llueix tipàs a l'Egeu

La 'socialité' i el seu nòvio Mario Vargas Llosa han estat de creuer per les illes gregues

lmmarco49437416 gente portada revista hola isabel preysler190814131741

lmmarco49437416 gente portada revista hola isabel preysler190814131741

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Ni el primer posat de Victòria Federica a Sotogrande unes pàgines abans aconsegueix fer-li ombra. Isabel Preysler continua regnant a ‘¡Hola!’ i torna a copar, fa molt temps que vam perdre el compte, una nova portada aquesta setmana. La més gran del paper cuixé, "impressionant amb un vestit de bany bicolor, amb un pareo a joc", apareix a la coberta d’un iot en què, junt amb el seu nòvio l’escriptor Mario Vargas Llosa i uns amics, ha fet un creuer per les illes gregues. Són 68 anys, no ho oblidem. Els va fer el passat 18 de febrer.

"Com si el temps s’hagués aturat, Isabel Preysler continua lluint tipàs en banyador", comenta la publicació, que la mostra capbussant-se al mar Egeu des d’una plataforma i després, amb un banyador blanc i un brusa també blanca i amb ulleres de sol sobre la coberta del iot acompanyada pel premi Nobel de literatura.

El reportatge novament sembla un posat robat, aquest en el qual els protagonistes saben que un teleobjectiu els està captant a distància i no hi ha declaracions perquè les imatges ja expliquen el que volen explicar. En qualsevol cas, la portada està aprovada per la 'socialité', la mateixa que, en l’entrevista que li va fer recentment el seu amic Boris Izarrigue per al programa ‘Lazos de sangre’, de TV-1, reconeixia: "Jo no seria ningú sense les revistes del cor", tot i que a aquestes altures de la seva pel·lícula estava "una mica avorrida de veure’s". 

L’any passat, a les Maldives

Notícies relacionades

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han recorregut junts ja mig món des que es va iniciar la seva relació fa quatre anys, des del Perú originari d’ell passant per Nova York i el Sud-est Asiàtic. L’estiu passat Isabel Preysler va ser fotografiada també en biquini a les illes Maldives, i l’anterior, a Indonèsia, on per cert ell va patir l’atac d’unes meduses. És molt probable que aquest any el següent destí de Preysler i Vargas Llosa sigui Marbella. L’escriptor sempre és fidel a la seva cita amb la capital de la Costa del Sol i amb la clínica Buchinger, a la qual va a descansar i a perdre una mica de pes seguint una dieta detox.

Tot i que com s’han atipat de repetir, el casament no sembla estar entre els seus plans futurs –"estem bé com estem", solen dir–, sembla que l’espurna entre ells no s’esgota. En aquest sentit, en el mateix programa 'Lazos de sangre’', Tamara Falcó, la filla que Isabel va tenir amb el marquès de Griñón, deia sobre Vargas Llosa: "Portar-te malament amb Mario és impossible: és encantador, intel·ligent, es preocupa per la persona que té davant. Això d’una persona que respectes tant i que surt amb la teva mare és meravellós". Falcó assegurava que la seva mare no ha perdut un bri d’encant i que té una aura especial i també va parlar dels seus amors: "Crec que la meva mare es va arribar a enamorar moltíssim de l’oncle Julio [Iglesias]. He estat amb ells i és una cosa especial el que tenen. També es va enamorar del meu pare [Carlos Falcó], es va enamorar bojament de l’oncle Miguel [Boyer] i ara està enamorada d’en Mario".