VACANCES AL 'RISING SUN'

Jeff Bezos navega pel Mediterrani amb la seva nòvia i un grup d'amics

El fundador d'Amazon disfruta del megaiot del seu amic David Geffen

lmmarco49066676 amazon founder and ceo jeff bezos  r  and his partner us new190812202700

lmmarco49066676 amazon founder and ceo jeff bezos r and his partner us new190812202700 / ADRIAN DENNIS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El multimilionari Jeff Bezos, l’home més ric del món, i la seva nòvia Lauren Sánchez disfruten aquests dies de les seves primeres vacances junts després del divorci de les seves respectives parelles. El fundador d’Amazon i la seva actual parella, l’expresentadora del programa de televisió matutí de Califòrnia ‘Good Day LA’, han decidit embarcar-se i recórrer el Mediterrani en el ‘Rising Sun’, el megaiot propietat de David Geffen, soci fundador juntament amb Steven Spielberg dels estudis Dreamworks i filantrop reconegut.

En el grup també hi ha la model Karlie Kloss i el seu marit, Joshua Kushner, germà del gendre de Donald Trump, així com altres empresaris i les seves parelles. 

El ‘Rising Sun’ està considerat un dels més barcos més luxosos del món i el sisè més gran del planeta, amb una longitud de gairebé 138 metres. Té cinc pisos, 82 habitacions, diferents zones de relax, un ‘spa’, un celler, cine privat amb pantalla gegant de plasma i fins i tot una pista de bàsquet que també pot servir d’heliport. 

“Having a great time in the Balearics” (‘passant-ho d’allò més bé a les Balears’), ha escrit el productor cinematogràfic David Geffen en una imatge compartida a les seves xarxes socials en què es podia veure el grup prenent el sol i relaxats a la coberta d’una de les embarcacions auxiliars amb què s’han mogut per diferents cales de Mallorca. 

Jeff Bezos i Lauren Sánchez van fer la seva primera aparició en un acte públic el juliol passat, durant la final del torneig de Wimbledon. Allà van consolidar la seva relació, que, segons van destapar diversos mitjans nord-americans, s’hauria iniciat mesos abans de donar per finalitzats els seus matrimonis respectius.

Notícies relacionades

Va ser a començaments de gener quan Bezos anunciava a través d’un comunicat el final dels seus 25 anys de relació amb Mackenzie Tuttle, amb qui va tenir quatre fills en comú. Gairebé alhora, Lauren es divorciava, després de 13 anys de matrimoni, del seu marit Patrick Whitesell, un dels agents més poderosos de Hollywood, amb qui va tenir dos fills en comú: Evan, de 12 anys, i Ella, de 10. 

Després dels seu pas per Mallorca, la parella ha sigut fotografiada a la Costa Blava, més concretament a Saint Tropez

Temes:

Jeff Bezos