ACTRIU IL·LUSIONADA

Paula Echevarría compleix 42 anys al costat de Miguel Torres

La intèrpret, que té un contracte amb Mediaset, continua buscant un paper que la mantingui en la fama

20190807 448385 cumplepaulae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Echevarría celebra aquest dimecres amb els seus a Astúries el seu 42è aniversari. L’actriu ha anat donant compte de les seves vacances en diferents imatges del seu Instagram, primer a les costes de Cadis, després a Marbella i després a Itàlia, l’última parada ha sigut la seva terra natal, on ha anat amb la seva parella, l’exfutbolista del Màlaga F.C. Miguel Torres, de 33 anys, i la seva filla Daniela, fruit del seu matrimoni amb David Bustamante, està disfrutant d’uns dies de turisme familiar.

La protagonista de 'Velvet', està encantada amb Miguel ara que ja no hi ha distàncies pel mig des que ell va anunciar la seva retirada del futbol. Ella i David Bustamante van arxivar el seu divorci el març del 2018 i les aigües entre ells s’han calmat. 

Notícies relacionades

Però en el terreny professional sembla que la carrera de Paula s’ha estancat. Des que va acabar la feina a la sèrie ‘Velvet’ (primer a Antena 3 i després a Movistar+) fa ja tres anys, Echevarría no ha despuntat, tot i que el 2017 va firmar un contracte de llarga durada amb Mediaset. Va participar en la comèdia coral ‘Ola de crímenes’ (2018) i la minisèrie 'Los Nuestros 2', va ser un fracàs d’audiència a Telecinco.

Echevarría continua, això sí, sent una autèntica prescriptora de moda. Manté els seus contractes amb Pantene i Samsung. I atenció, acumula 2,8 milions de seguidors a Istagram, on gairebé un terç de les seves publicacions són continguts publicitaris.