ALS 7 ANYS

Blue Ivy ja figura a la llista Billboard

La filla de Beyoncé és coautora de la cançó 'Brown Skin Girl' de la banda sonora d''El Rei Lleó'

lmmarco37368513 new orleans  la   february 19   l r  michael b  jordan  jay 190801123257

lmmarco37368513 new orleans la february 19 l r michael b jordan jay 190801123257 / Theo Wargo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’hem vist créixer i posar al costat del seu cèlebres pares, Beyoncé i Jay-Z. Aparèixer com una autèntica miniestrella a les alfombres vermelles i acompanyar-los a tota mena d’actes, des dels Grammy als partits de l’NBA. Ara, Blue Ivy acaba de debutar, als seus 7 anys, en la llista Billboard com a compositora, en concret de la cançó ‘Brown Skin Girl’ que forma part del nou disc de la seva mare, The Lion King: The Gift. En el tema ha col·laborat al costat de la seva mare tant com a vocal com en la composició.

Notícies relacionades

La cançó en què canta i que ha ajudat a compondre la seva mare, Beyoncé, ha entrat en la llista del Top 100 de Billboard, una de les més prestigioses en la indústria musical. La cançó va entrar directament al número 76 tot i que s’espera que els pronòstics apunten que anirà pujant fins a aconseguir el número u. La petita canta uns versos a l’inici i al final i apareix també al videoclip oficial.

A més, Blue Ivy ha substituït el seu pare Jay-Z com a acompanyant oficial de la cantant en les presentacions que s’han estat fent d’‘El Rei Lleó’.

Temes:

Beyoncé