A LA SERRA DE TRAMUNTANA

Orlando Bloom demana ajuda amb el català escrit en un monòlit a Mallorca

L'actor demana ajuda als seus seguidors d'Instagram per traduir el text

undefined49223384 gente orlando bloom instagram190726175401

undefined49223384 gente orlando bloom instagram190726175401

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orlando Bloom, que es troba de vacances a Mallorca, juntament amb la seva promesa, la cantant Katy Perry,Katy Perry, està explorant els bonics paratges de la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la UNESCO, al nord de l’illa.

En una de les rutes de senderisme, l’intèrpret, de 42 anys, ha fotografiat un monòlit i ha demanat ajuda per traduir la inscripció escrita en català. "La millor vista ve després de l’escalada més dura... Si algú pogués traduir-me l’última foto, si us plau, deixeu-ho en els comentaris, m’encantaria saber què hi diu", ha formulat en els seus dos milions i mig de seguidors a Instagram.

En memòria a un excursionista

"En record a Enric Alajarín i Mestre. Que les fites del tortuós camí de la vida el portaren a un precipici del qual no trobà sortida ni repisa a on aferrar-se per poder recobrar l'alè i tornar a començar la remuntada. Esperant que des del cim on et trobes ens puguis guiar per un llarg camí ple de plau i esperança. Grup excursionista Serra Mamerra. Maig 2009", diu la inscripció que una fan ha traduït: "En recuerdo de Enric Alajarín Mestre. A quien las metas del tortuoso camino de la vida portaron a un precipicio del que no encontró salida ni repisa donde agarrarse para poder recobrar el aliento y volver a empezar la remontada. Esperando que desde la cima donde te encuentras nos puedas guiar por un largo camino lleno de paz y esperanza. Grupo excursionista Serra Mamerra. Mayo 2009".

Notícies relacionades

El protagonista de Troia ha agraït enormement la traducció i li ha agradat saber que la pedra recordava un excursionista mort a la gran roca d’El Morro de sa Vaca, una zona de penya-segats que es troba pròxima a Sa Calobra.

Segons el Diari de Mallorca, a la parella se l’ha vist a bord del iot del magnat del cine David Geffen. L’espectacular embarcació, que té pista de bàsquet i heliport, està ancorada a Sa Dragonera.