CELEBRACIÓ A MESTALLA

El Rei, valencianista per un dia

Felip VI visita el València pel centenari del club i felicita l'equip per la final de Copa guanyada al Barça

zentauroepp49080008 rey mestalla190715124718

zentauroepp49080008 rey mestalla190715124718 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

El rei Felip VI ha lluït aquest dilluns com a valencianista en la gespa de Mestalla, malgrat ser un reconegut seguidor de l’Atlètic de Madrid. El monarca ha visitat el València CF amb motiu del seu centenari i ha rebut una samarreta del club amb el seu nom i el número 100, en homenatge als primers 100 anys de la vida de l’entitat.

Un dels seus nebots, Joan Urdangarin, és un reconegut seguidor del club i aquesta mateixa campanya ha acudit d’‘incògnit’ a l’estadi a presenciar algun partit de Champions.

Notícies relacionades

La recepció d’aquest dilluns ha sigut presidida peltrofeu de la Copa del Rei que el club va conquerir el 25 de maig al Benito Villmarín contra el Barça. Aquella nit, Felip VI va entregar-lo a Dani Parejo i amb el capità del València ha estat xerrant mentre es preparava el posat amb l’actual plantilla del club.

Després el Rei ha dirigit unes paraules als jugadors i al cos tècnic, que encapçala Marcelino García Toral, a qui ha felicitats per aquesta recent final i pel centenari. També els ha confessat que com a seguidor de futbol per a ell era especial fer aquest trobada a la gespa de Mestalla. Els aplaudiments dels valencianistes han marcat la part pública de la recepció, perquè tots ells han continuat conversant ja lluny dels focus a la llotja VIP, on el rei ha tornat a prendre la paraula i han intercanviat alguns regals.

Temes:

Felip VI