AMB 25 ANYS

Ainhoa Arteta confessa que va patir una violació

L'agressió es va produir uns dies abans d'interpretar la seva primera òpera a Nova York

undefined49001408 gente ainhoa arteta instagram190709161530

undefined49001408 gente ainhoa arteta instagram190709161530

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ainhoa Arteta va ser una de les protagonistes del programa ‘Retratos con alma’ de TVE i va confessar que va patir una violació a Nova York el 1990, quan tenia 25 anys. La soprano va arribar als Estats Units buscant la seva gran oportunitat, després d’haver rebut formació a Itàlia. A Nova York treballava de ‘babysitter’, cuidant una nena mentre s’obria pas en el món de la música i solia arribar molt tard a casa seva. Vivia en un barri amb un "submon terrible que a la nit s’omplia de prostitució i de drogues", va explicar la cantant.

"Un episodi en el qual gairebé em maten"

Notícies relacionades

Durant el programa conduït per Isabel Gemio, la soprano va recordar que li van oferir el paper de Clorinda a ‘La Cenerentola’ de Rossini. No obstant, la immensa felicitat abans d’aquesta gran oportunitat es va truncar per un fet que ha marcat la seva vida. De camí a casa, un home la va abordar i la va violar.

"Va ser un episodi molt fort en la meva vida, un episodi en el qual gairebé em maten. Ja no va ser només violar-me sinó que gairebé em mata aquesta persona", va explicar la cantant de 54 anys. "Això em va ocórrer el dia que em donaven la meva primera feina en l’òpera. Me n’anava a casa amb la partitura de Clorinda i me l’havia d’aprendre en quatre dies perquè l’havia d’interpretar a Palm Beach. Em va passar això i l’endemà no tenia temps ni per passar el dol ni per pensar en el que m’havia passat. La policia em va dir que si no m’havien matat podia estar contenta", va relatar Arteta, que es va casar per tercera vegada el passat 25 de juny.

Temes:

Ainhoa Arteta