SEGONS 'DIEZ MINUTOS'

Gemma Mengual i Andres Velencoso, ¿parella sorpresa de l'estiu?

La nedadora i el model, enganxats fent-se un petó en una terrassa al centre de Madrid

mengual-velencoso

mengual-velencoso

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Estan junts Gemma Mengual i Andrés Velencoso? Les fotografies que publica aquest dimecres ‘Diez Minutos’ en exclusiva amb pro feines deixen espai pels dubtes.

En les imatges, la nedadora, de 42 anys, i el model, de 41, que es van conèixer el 2016 quan van treballar junts posant per a un calendari benèfic, apareixen fent-se un petó en una terrassa madrilenya sense importar-los les mirades indiscretes ni els objectius dels presents. La parella va disfrutar d’unes copes i poc els va importar ser caçats per les càmeres.

La sorpresa ha sigut doble perquè Mengual acaba de celebrar el seu primer aniversari de casament amb Enric Martín, amb el qual porta 10 anys de convivència i té dos fills: Nil, de 8 anys, i Joe, de 6. No obstant, la publicació afirma que “la seva separació ja és un fet”. En el terreny professional, la que va ser una de les nostres figures més destacades en natació sincronitzada fins a la seva retirada el 2012 va participar fa un any al programa ‘Bailando con las estrellas’ (TVE).

Historial sentimental

Per la seva banda, Velencoso, que a més de model ara és actor, compta amb un ampli historial sentimental. Va sortir amb la cantant australiana Kylie Minogue des del 2008 fins al 2013. Després de la seva ruptura va mantenir una relació sentimental amb l’actriu Úrsula Corberó, que va durar dos anys, del 2013 al 2015. Van ser poques les ocasions en què els vam poder veure tots dos junts; sempre es van mostrar molt discrets, i van intentar portar la seva relació en la més absoluta intimitat.

Una discreció que Velencoso sempre ha mantingut. Després d’aquesta última ruptura, el model se l’ha relacionat amb diverses noies. No obstant, ell sempre ha desmentit aquestes suposades històries. Fins i tot fa almenys dos mesos sortia amb l’actriu argentina Luz Cipriota. 

Notícies relacionades

En una recent entrevista, el català va explicar: “Ara estic abraçant una altra professió. Desgraciadament, no t’agafen a dit al cine o la televisió. Per ‘Fin’ vaig fer tres càstings i per treballar a Netflix t’escanegen. Has de demostrar que vals. Molts actors em porten l’avantatge que s’han format durant anys en la carrera d’actor”.