AL CENTRE DE LONDRES

Meghan Markle reapareix després de donar a llum

La duquessa de Sussex va acaparar bona part de l'atenció en la tradicional desfilada de la monarquia britànica

zentauroepp48540037 britain s meghan  duchess of sussex  l  and britain s prince190608163144

zentauroepp48540037 britain s meghan duchess of sussex l and britain s prince190608163144 / DANIEL LEAL-OLIVAS

1
Es llegeix en minuts

Un mes i dos dies després de donar a llum a Archie, elArchie,  seu primer fill i setè en la línia de successió de la corona britànica, Meghan Markle ha reaparegut aquest dissabte, 8 de juny, en un acte públic a Londres, al costat del seu marit, el príncep Enric d’Anglaterra.

La duquessa de Sussex va acaparar bon informe de l’atenció en el tradicional ‘Trooping the Colour’ fastuosa desfilada militar amb la qual la família reial britànica ha celebrat el 93è aniversari de la reina Isabel II, i a la qual han assistit milers de ciutadans com a espectadors.

Tot i que Isabel II va complir els anys el passat 21 d’abril, la sobirana manté el costum de programar els festejos oficials a començaments de juny, quan la meteorologia sol ser més benigna al Regne Unit.

L’hereu al tron, Carles d’Anglaterra, i la seva dona, la duquessa de Cornualla, van ser presents en la celebració, així com el príncep Guillem amb el seu cònjuge, la duquessa de Cambridge, i el príncep Enric i Meghan de Sussex.

Centenars de soldats en uniforme de gala es van alinear a l’esplanada Horse Guard Parade, als voltants del palau de Buckingham, on la reina va passar revista a les tropes.

La reina va arribar a l’esdeveniment a bord d’un carruatge, seguida a cavall pel príncep de Gal·les, el duc de Cambridge, la princesa reial, Anna, i el duc de York. Enric, Meghan, Caterina i Camilla, per la seva part, van compartir un altre carruatge, mentre que el duc d’Edimburg, marit de la reina i retirat dels actes públics, no va assistir a les celebracions.

Notícies relacionades

Al terme de la desfilada, els membres de la família reial van tornar al palau de Buckingham, residència oficial de la sobirana a Londres, per contemplar des del balcó una exhibició de la Reial Força Aèria britànica (RAF).

Meghan Markle, actriu nord-americana que es va casar amb el príncep Enric el maig de 2018, no va assistir a la trobada de la reialesa britànica amb Donald Trump, durant la visita d’estat del president dels EUA a la Gran Bretanya a començaments d’aquesta setmana. Durant la campanya electoral dels EUA del 2016, va acusar Trump de ser un misogin.misogin