PER UTILITZAR LA SEVA IMATGE SENSE PERMÍS

Topada de Brad Pitt amb un grup ultra heterosexual

El moviment ultra Super Happy Fun America va proposar que l'actor fos la seva mascota a l''straight parade' que celebraran a Boston a l'agost

EPA5556. CANNES (FRANCIA), 21/05/2019.- Fotograma del actor estadounidense Brad Pitt en una escena de la película Once Upon a Time in Hollywood (Érase una vez en Hollywood), del director estadounidense Quentin Tarantino. La cinta compite en la sección oficial de la 72º edición del Festival de Cine de Cannes (Francia). EFE/ Cannes Film Festival / Andrew Cooper FOTO CEDIDA/SOLO USO EDITORIAL/PROHIBIDA SU VENTA

EPA5556. CANNES (FRANCIA), 21/05/2019.- Fotograma del actor estadounidense Brad Pitt en una escena de la película Once Upon a Time in Hollywood (Érase una vez en Hollywood), del director estadounidense Quentin Tarantino. La cinta compite en la sección oficial de la 72º edición del Festival de Cine de Cannes (Francia). EFE/ Cannes Film Festival / Andrew Cooper FOTO CEDIDA/SOLO USO EDITORIAL/PROHIBIDA SU VENTA / CANNES FILM FESTIVAL / ANDREW CO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup d’activistes ultres Super Happy Fun America, que defensa la causa heterosexual i creu que les persones heterosexuals són "una majoria oprimida", ha utilitzat sense permís unes fotos de Brad Pitt per fer-les servir a la seva web com a imatge de la mascota del moviment que desfilarà a l’agost a l’straight pride a Boston, cosa que ha enutjat l’actor. 

"Felicitats, senyor Pitt, per ser el rostre d’aquest important moviment de drets civils", van escriure a la web al costat de dues fotografies de l’actor, una de la pel·lícula del 2005 Sr. y Sra. Smith, en què va ser coprotagonista amb qui va ser la seva dona, Angelina Jolie, i una altra en què apareix amb la seva també ex Jennifer Aniston.

Els advocats de Pitt es van posar en contacte amb aquest grup perquè deixessin d’utilitzar el nom i la imatge de l’actor sense el seu permís, tal com van explicar aquest dijous a Hollywood Reporter. La mascota straight pride ja no té l’aspecte de l’actor, conegut defensor de la causa LGTBI.

Nova mascota

A la pàgina principal van penjar una versió modificada del seu anunci anterior, amb el nom de Pitt i posant sobre les fotos un "censurades". En un post de divendres van canviar del tot i van posar com a nova mascota el controvertit agitador d’extrema dreta Milo YiannopoulosMilo Yiannopoulos.

Notícies relacionades

"A causa d’un conflicte de programació –diu el comunicat del grup–, la nostra antiga mascota ja no està disponible. Per no preocupar-nos, trobem algú més jove, més maco i més en sintonia amb les heroiques virtuts masculines".

Yiannopoulos actuarà com a mascota i gran mariscal de la desfilada que està organitzant Super Happy Fun America a Boston per al pròxim agost.