MISSATGE A INSTAGRAM

Sara Carbonero rep l'alta després de la seva operació de càncer d'ovari

La periodista es recupera a casa i dona les gràcies per totes les mostres d'afecte rebudes

FILE PHOTO: Sara Carbonero, wife of Spanish soccer player Iker Casillas, listens to her husband before they leave CUF Porto hospital in Porto, Portugal, May 6, 2019.  REUTERS/Rafael Marchante/File Photo/File Photo

FILE PHOTO: Sara Carbonero, wife of Spanish soccer player Iker Casillas, listens to her husband before they leave CUF Porto hospital in Porto, Portugal, May 6, 2019. REUTERS/Rafael Marchante/File Photo/File Photo / Rafael Marchante (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Sara Carbonero ha rebut l’alta després de ser operada, el 21 de maig, per extirpar-li un tumor maligne de l’ovari a la clínica Rúber Internacional de Madrid. Tot i que es va avançar que l’alta hospitalària es podria retardar, finalment la periodista, de 35 anys, l’ha rebut aquest dilluns. La presentadora ha compartit la bona notícia a través del seu compte d’Instagram, on ha penjat la foto de dos rams de flors per agrair totes les mostres d’afecte que ha rebut aquests dies.

"Ja a casa i tot en ordre. Moltíssimes gràcies per totes les mostres d’afecte que he rebut aquests dies. M’encantaria respondre-les una per una, però és impossible. Ara toca posar-se forta i seguir. Gràcies a tothom de tot cor", ha escrit Carbonero.

Va ser a la mateixa xarxa social on la comunicadora va anunciar que havia sigut intervinguda d’un "tumor maligne d’ovari". "Afortunadament l’hem agafat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent", va escriure just fa una setmana sobre el càncer –"aquesta maleïda paraula de sis lletres que encara em costa escriure"–. En aquest mateix post, assegurava que està tranquil·la i que confia que tot sortiria bé. “Sé que el camí serà dur, però, també, que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic”, va assegurar. 

La notícia sobre la dona del porter Iker Casillas va arribar només tres setmanes després que el jugador del Porto, de 38 anys, tingués un infart pel qual va haver de ser operat d’urgència.

Notícies relacionades

Segons el comunicat mèdic emès després de la intervenció de la periodista, Carbonero "seguirà tractament mèdic fins a la seva completa recuperació". 

L’afecte dels seus companys

Són molts els famosos que li han expressat el seu afecte, com Paula Echevarría –que li ha enviat "petons"–; Toñi Moreno –"Ets el millor del món"–; Vanesa Romero –"Molta força"–; María José Suárez –"Un passet més, estàs donant forces i esperances molta gent amb la teva valentia. Una abraçada, preciosa"–; Carme Chaparro –Ets molt forta, Sara. I no estàs sola. Molts ànims"–; Màxim Huerta –"Molts petons, Sara"–; Javier Vázquez –"Que et milloris ràpid, companya"–; Carlota Corredera –"Endavant, preciosa"–, i Maribel Verdú –"El millor per a tu, bonica"–, entre d’altres.