MISSATGES DE RECOLZAMENT A LES XARXES

Una nova vida per a Sara Carbonero

Companys de televisió i amics recolzen la dona d'Iker Casillas després d'haver sigut operada d'un tumor d'ovari

20190522 437960 saracarboneropartee 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sara Carbonero, de 35 anys, està rebent molts suports a les xarxes després d’haver de passar per la sala d’operacions per sotmetre’s a una operació on se li ha extret un tumor maligne a l’ovari. “L’hem agafat molt a temps”, explicava la periodista a Instagram, on va fer pública la notícia. Es dona la circumstància que el seu marit, Íker Casillas, el porter del Porto, va patir l’1 de maig un ictus que l’ha obligat a deixar la competició i fer repòs. La parella afronta ara un nou horitzó en les seves vides.

A partir del moment en què va fer pública la notícia a les xarxes, nombrosos rostres coneguts s’han abocat a l’hora de transmetre els seus ànims a la presentadora. Des del seu marit Íker Casillas (“Un mar tranquil mai va fer un bon mariner”) a Paula Echevarría (“Tu ets més forta que aquesta i mil tempestes juntes. T’estimo, amiga!”) i Cristina Pedroche (“Molts ànims, preciosa”), han sigut desenes els famosos que han publicat missatges d’ànim en la imatge. El presentador Roberto Leal li envia “tota la força del món. Sou una família exemplar que, una vegada més, tirarà endavant sense mirar enrere”. Alejandro Sanz li escriu: “Estimada amiga. Lluita, lluita com tu saps. Tots estem amb tu, només esperant per veure com et recuperes”. Manuel Carrasco li envia “molt ànims i força”. I la presentadara Carlota Corredera: “Tota la meva energia i afecte per creuar aquesta tempesta”.

El centre mèdic ha emès un comunicat en el qual assegura que la intervenció ha sigut un èxit. "Ahir, 21 de maig, va ingressar a l’Hospital Ruber Internacional Sara Carbonero Arévalo. Ha sigut intervinguda quirúrgicament per l’equip de ginecologia oncològica per a l’extirpació de tumoració ovàrica, amb èxit i sense incidències. L’alta mèdica està prevista en els pròxims dies, tret de complicacions. Posteriorment i durant els pròxims mesos continuarà tractament mèdic fins a la seva completa recuperació", prossegueix l’informe.

Una cosa que ja va explicar Carbonero en el seu escrit a Instagram. "Encara em queden uns quants mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent", va dir. I és que, tot i que el tumor ha sigut detectat en una fase molt primerenca, els metges recomanen seguir aquest procediment per assegurar-se una total recuperació. El més probable és que el tractament el faci a Madrid, on la parella conserva la seva casa i on hi ha la família de Sara Carbonero.

Notícies relacionades

El que sí que haurà de deixar de moment la periodista és la seva feina a Cuatro, on va tornar fa poc més de tres mesos amb un programa d’entrevistes a esportistes després d’un temps dedicada a la seva família i als seus negocis a la moda. Va ser realitzant un reportatge a Tarifa quan es va assabentar que Iker havia tingut un infart.

No és la primera experiència de Sara amb el càncer. El 19 d’octubre passat, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, Sara va comentar en el seu compte d’Instagram que li havien detectat un bony en una revisió i que “després d’una operació i més o menys 10 dies”, va poder respirar tranquil·la perquè li van dir que era benigne. La periodista animava llavors totes les dones a fer-se revisions periòdiques.