Sara Carbonero, operada de càncer d'ovari

Li van detectar el tumor en una revisió rutinària

20190521 437819 saracarbonerotumore 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts

La periodista Sara Carbonero es recupera d’una operació urgent després que li detectessin un càncer d’ovaris en una revisió rutinària. Ella mateixa ho ha explicat aquest dimarts en el seu perfil d’Instagram, la xarxa en què desenvolupa la seva carrera com a ‘influencer’ i es comunica amb els seus seguidors, i avança que ara haurà de continuar amb un tractament específic.

El 2 de maig, la seva parella, el futbolista Iker Casillas, va patir un infart de miocardi durant un entrenament que el va obligar a ser intervingut d’urgència i que segurament l’obligarà a deixar el futbol.  

“Quan encara no ens havíem recuperat d’un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada m’ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure”, explica Carbonero en el seu post, acompanyant una imatge amb una cita de Haruki Murakami.

“Fa uns quants dies, en una revisió, els metges em van veure un tumor maligne en un ovari i ja he sigut operada. Tot ha sortit molt bé, afortunadament l’hem agafat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent”, explica. Els tumors d’ovari acostumen a mostrar pocs símptomes mentre estan poc avançats i són difícilment perceptibles més enllà de les revisions.

“Estic tranquil·la i amb la confiança que tot anirà bé. Sé que el camí serà dur, però, també, que tindrà un final feliç. Compto amb el recolzament de la meva família i amics, i amb un gran equip mèdic”, assenyala.

La periodista, de 35 anys, no especifica si està sent tractada a Porto, on viu amb Casillas i els seus fills, de 2 i 5 anys, o a Madrid, on treballa. 

“Aprofito per demanar des d’aquí als meus companys periodistes el respecte i la comprensió amb què sempre m’heu tractat, especialment en aquests moments tan difícils i delicats per a mi i la meva família”, acaba.

La periodista acaba de tornar a treballar en un programa d’entrevistes a Cuatro després d’uns anys d’excedència per seguir el seu marit a Porto. Llavors ella era una popular presentadora d’esports i començava una carrera de model i ‘influencer’ a les xarxes socials que li ha reportat molts beneficis.

Notícies relacionades

Enrere quedaven escenes tan famoses com quan el porter li va fer un petó davant de les càmeres després que Espanya guanyés el Mundial de futbol a Sud-àfrica, cosa que va confirmar la seva relació davant de tot el món.

Ara, després de la baixa forçada de Casillas, es plantejaven si seguir a la ciutat portuguesa, on a l’exporter madridista li han ofert un lloc tècnic.