A LOS ANGELES

Miguel Bosé posa amb dos dels seus fills, els tres amb faldilles

ialvarez48226289 hollywood  california   may 18   miguel bose and sons attend190519162538

ialvarez48226289 hollywood california may 18 miguel bose and sons attend190519162538 / Jon Kopaloff

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El cantant Miguel Bosé va deixar dissabte tothom amb la boca oberta al presentar-se a l’estrena de la pel·lícula ‘Godzilla’ a Los Angeles de la mà de dos dels seus fills, Tadeo i Diego, vestits els tres amb un vestit de jaqueta i faldilla, demostrant que els petits a la seva curta edat ja s’atreveixen a seguir l’estil del pare. I se’ls veia amb molta facilitat, rere les seves negres ulleres de sol, malgrat ser la primera vegada que els porta a un acte d’aquest tipus.

Els petits han adoptat l’atrevit estil del seu pare. / Axelle Baur-Griffin / FIlMMAGIC

Sorprenent és que Bosé es deixés fotografiar amb ells a l’alfombra vermella sense cap tipus de problemes, malgrat que últimament estava bastant dolgut amb la premsa pels comentaris que havien fet sobre la seva salut arran d’alguna intervenció en públic i en un vídeo penjat en el seu compte d’Instagram.

“Amb els meus fills Tadeo i Diego a l’estrena mundial de ‘Godzilla’ a Los Angeles”, deia en un post d’Instagram que acompanyava la imatge del moment, que ha rebut gairebé 60.000 likes. 

Notícies relacionades

El cantant, que se separava no fa gaire de Nacho Palau, una relació que havia portat molts anys en secret i que va acabar d’una forma tempestuosa, es troba últimament a Mèxic per gravar el programa ‘Pequeños gigantes’.  Palau s’ha quedat amb la custòdia dels altres dos fills de la parella.