'NOIES MARVEL'

Sophie Turner i Jessica Chastain es donen un bany de masses a Mèxic

Les actrius protagonistes d''X-Men: Dark Phoenix' van estar més d'una hora firmant autògrafs i fotografies en un centre comercial de la capital

MEX050. CIUDAD DE MÉXICO (MÉXICO),14/05/2019.- La actriz inglesa Sophie Turner (i) posa para fotos ante un grupo de fanáticos durante un evento de promoción del filme X-Men: Dark Phoenix este martes, en Ciudad de México (México). Como parte de la gira promocional de la cinta del universo X-Men que centra su historia en la mutante Jean Gray, las actrices y miembros del reparto Sophie Tuner y Jessica Chastain visitaron la capital mexicana para compartir con los fans de la cinta, que se estrenará el próximo 7 de junio en todas las salas de cine mexicanas. EFE/ Mario Guzmán

MEX050. CIUDAD DE MÉXICO (MÉXICO),14/05/2019.- La actriz inglesa Sophie Turner (i) posa para fotos ante un grupo de fanáticos durante un evento de promoción del filme X-Men: Dark Phoenix este martes, en Ciudad de México (México). Como parte de la gira promocional de la cinta del universo X-Men que centra su historia en la mutante Jean Gray, las actrices y miembros del reparto Sophie Tuner y Jessica Chastain visitaron la capital mexicana para compartir con los fans de la cinta, que se estrenará el próximo 7 de junio en todas las salas de cine mexicanas. EFE/ Mario Guzmán / Maro Guzmán (EFE)

2
Es llegeix en minuts
Efe

El somni de centenars de mexicans es va fer realitat aquest dimarts al conèixer cara a cara les protagonistes de la nova pel·lícula de la franquícia X-Men, que marca el final de la saga que va començar fa 20 anys.

Amb figures col·leccionables, pòsters i telèfons mòbils en mà, més de 300 seguidors van esperar amb ànsia l’arribada de l’actriu britànica Sophie Turner i la nord-americana Jessica Chastain, protagonistes d’X-MEN: Dark Phoenix, que s’estrena el 7 de juny.

Totes dues van mostrar una gran humilitat i interès pels seus admiradors al passar més d’una hora concedint autògrafs i fotografies al llarg d’un reduït escenari en un centre comercial de la Ciutat de Mèxic.

Jessica Chastain (esquerra) i Sophie Turner. / efe / mario guzmán

Alguns joves que no podien amagar la seva felicitat van confessar que se sentien satisfets amb l’aparició de les celebritats, tot i haver esperat gairebé vuit hores per poder conèixer-les.

"Va ser pesat, però va valer la pena totalment. Són molt accessibles i molt boniques com a persones i també físicament. Llavors ha valgut la pena", va comentar Valeria Martínez, que portava figures col·leccionables i pòsters autografiats per les actrius.

Conclusió de la saga

Dark Phoenix és la conclusió de la saga dels homes X, que va començar el 2000, amb un repartiment totalment diferent, i que és distribuïda per Disney per primera vegada.

En aquesta versió del’univers alternatiu de Marvel Comics, Jean Grey, personatge que interpreta Turner, és corrompuda per una energia espacial desconeguda que la porta a perdre el control, i que és personificat per Chastain.

Evitar que el seu enorme poder perjudiqui algú altre i a si mateixa és la nova i l’última missió de la patrulla de mutants que va sorgir amb la pel·lícula X-Men: Días del futuro pasado.

A més de les actrius que van visitar Mèxic, en el repartiment de la pel·lícula hi destaca un cotitzat elenc que inclouJames McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee Evan Peters, entre d’altres.

No obstant, el nom de Turner destaca per haver-se convertit en l’ídol de milers d’amants de la ciència-ficció, ja que l’actriu de 23 anys també forma part del repartiment estel·lar de l’aclamada sèrie Joc de trons que va llançar la seva carrera a la fama a una curta edat.

"És un bon moment per a ella, perquè ara s’estrenarà la seva pel·lícula (Dark Phoenix) i Joc de trons arriba a la fi la setmana que ve. Crec que ara està al cim de la seva carrera", va dir Iván Almazan, entusiasta de la sèrie d’HBO que va arribar a l’esdeveniment només per conèixer Turner.

Notícies relacionades

Per a delit dels fidels seguidors de la saga, Fox Mèxic, organitzador de l’acte, va projectar per a alguns privilegiats els primers minuts de la pel·lícula en una sala especial, a més de desenvolupar diversos esdeveniments en línia aquest dilluns durant l’X-Men Day.

Dark Phoenix és la tercera pel·lícula de Marvel Comics que Fox Century estrenarà aquest el 2019Dark Phoenix, dos mesos després que Vengadores: Endgame trenqués xifres en vendes Vengadores: Endgameal convertir-se en la segona pel·lícula més taquillera de la història, superant Titanic  (1997)Titanic .