VISITA A LA REINA

Primeres imatges del fill d'Enric d'Anglaterra i Meghan Markle

Els ducs de Sussex mostren el nadó als mitjans de comunicació al castell de Windsor

"Tinc els dos millors homes del món", ha exclamat la mare

e7bb8725-f39e-49da-a035-b4810e4ade06-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Reuters

El príncep Enric d’Anglaterra i la seva dona, Meghan Markle, han mostrat a la premsa el seu fillaquest dimecres al migdia, i Markle ha descrit la seva recent maternitat com una cosa "màgica".

Amb el nadó en braços, embolicat en una manteta blanca i un gorret, els ducs de Sussex han presentat el nen als mitjans de comunicació al saló St George del castell de Windsor, on van celebrar la recepció del seu casament fa poc menys d’un any.

"És màgic, és sorprenent i tinc els dos millors homes del món, així que soc molt feliç", ha dit Meghan quan se li ha preguntat per com se sent després del part.

Ella ha dit que el nen, el setè en línia al tron britànic i del qual encara no es coneix el nom, és molt dolç i dorm molt bé.

Els ducs de Sussex, amb el seu primogènit en braços. / AFP

"Un somni"

"Simplement és com un somni, han sigut un parell de dies increïbles", ha dit la mare.

El nadó va néixer a primera hora del matí de dilluns i va pesar 3,260  grams.

"És genial, la criança és increïble", ha explicat el pare. "Només han passat dos dies i mig, tres dies, però estem encantats de poder passar un temps preciós amb ell mentre comença a créixer", ha detallat Enric.

La parella ha comparegut després de presentar el nadó a la reina Elisabet II, la monarca més longeva del món, de 93 anys. El nen és el seu vuitè besnet.

Notícies relacionades

La mare de Meghan, Doria Ragland, s’està quedant amb la parella a casa seva, Frogmore Cottage, a la finca del castell.

"Serà un bon moment per presentar el nadó a més família i la meva mare també estarà amb nosaltres", ha dit Meghan. (Escrit per Michael Holden i Guy Faulconbridge)