a les xarxes

Mick Jagger comparteix la seva primera foto després de l'operació de cor

El líder dels Rolling Stones apareix en un parc vestit amb texans, vambes i una gorra visera

FILE PHOTO: Mick Jagger of the Rolling Stones performs during a concert of their No Filter European tour at the Orange Velodrome stadium in Marseille, France, June 26, 2018.   REUTERS/Jean-Paul Pelissier/File Photo

FILE PHOTO: Mick Jagger of the Rolling Stones performs during a concert of their No Filter European tour at the Orange Velodrome stadium in Marseille, France, June 26, 2018. REUTERS/Jean-Paul Pelissier/File Photo / Jean-Paul Pelissier (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mick Jagger ha compartit amb els seus fans la seva primera fotografia després de l’operació de cor a què es va sotmetre fa tan sols una setmana. 

Un passeig pel parc és el títol de la instantània en la qual el mític líder dels Rolling Stones apareix somrient a la càmera i vestit amb uns texans, unes vambes i una gorra visera.

Jutjant per la imatge, l’artista, de 75 anys, torna a estar en plena forma després de la intervenció en què se li va reemplaçar una vàlvula cardíaca, a l’hospital presbiterià de Nova York.

A causa de la intervenció de Jagger, els Rolling Stones han hagut d’ajornar els concerts de la seva gira No filter, programada a 17 ciutats entre els Estats Units i el Canadà. La gira havia de començar el 20 d’abril a Miami.

La banda va donar la notícia amb aquest missatge a Facebook: "Els doctors li van recomanar al Mick que no anés de gira en aquest moment perquè necessita tractament".

Notícies relacionades

Jagger també es va disculpar personalment amb el seu públic: "Estic devastat per haver de posposar la gira, però treballaré de valent per tornar als escenaris aviat".

Atès l’òptim resultat de la intervenció, els Rolling Stones podrien tornar als escenaris a principis d’aquest estiu.

Temes:

Mick Jagger