EN DECLARACIONS A 'ABC'

Rafa Nadal: "No m'agrada el circ entorn de la meva vida privada"

El tennista assegura que vol preservar al màxim la seva vida privada i que moltes de les coses que es publiquen no són certes

lmmarco43722734 graf8981  manacor  mallorca   12 06 2018   el tenista rafa n190227170519

lmmarco43722734 graf8981 manacor mallorca 12 06 2018 el tenista rafa n190227170519 / CATI CLADERA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

"No m’agrada el circ", assegura el tennista mallorquí en declaracions al diari 'ABC' a Acapulco. "Quan entres en aquesta roda, es diuen moltes mentides", afegeix. I ho fa amb referència a la filtració sobre el seu futur casament, aquesta tardor, amb la seva nòvia Xesca Perelló. I a la seva actuació solidària després de les riuades que van afectar el poble de Sant Llorenç, a Mallorca.

Notícies relacionades

"Se’m fa difícil parlar-ne perquè va ser un moment complicat per a tots nosaltres. La gent no en té ni idea, però tinc la meitat de la meva família allà, la meva família de part de mare és d’aquest poble. Jo només vaig anar a ajudar una miqueta i a veure com estaven les coses. Vaig anar-hi amb els meus amics, no anava a buscar absolutament res perquè és evident que no ho necessito. Vaig anar a ajudar, amb els meus amics de tota la vida. Després es creen històries i jo només vaig fer el mateix que qualsevol altre. El que passa és que ho vaig fer jo, que soc un personatge públic, però no vaig fer ni més ni menys que qualsevol dels meus amics. Així de simple. Totes les altres coses són circ".

Poques coses que siguin certes

Respecte a la notícia del seu casament, una exclusiva que va donar la revista ¡Hola! citant fonts pròximes al seu entorn, ha assegurat: "Jo mai he confirmat o he parlat sobre això. Però, més que em molesti, que no em molesta gens, és que s’entra a la roda de l’especulació, de les opinions, de les mentides... Al final, la gent opina gratuïtament i es diuen barbaritats. On em caso, si hi ha comiat en un lloc o en un altre... Més que enfadar-me, riem. ¡Hi ha tan poques coses que siguin certes! Saps que estàs exposat a això, però sempre he volgut ser notícia pel que he fet en una pista de tennis. He intentat tenir una vida tranquil·la, feliç sent anònim en la meva vida privada, i així ho hem volgut sempre tant jo com la meva parella i la meva família. És la manera de viure més tranquils i d’aconseguir la felicitat, és millor així". 

Temes:

Rafa Nadal