QUÈ PASSAVA A AMBICIONES

'Rumore' parla amb dues presumptes amants de Jesulín

Coincidint amb l'anunci d'una nova corrida

lmmarco46977146 gente  portada de la revista rumore190215201329

lmmarco46977146 gente portada de la revista rumore190215201329

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jesulín de Ubrique anunciava, divendres passat a Sevilla, que torna a torejar, el pròxim 24 de març a la localitat sevillana de Morón de la Frontera, i que es veu fort per a aquest repte. El destre, de 45 anys, no es va pronunciar sobre els temes que envolten la seva vida personal, no obstant, si una imatge val més que mil paraules, va voler concloure els rumors de crisi en el seu matrimoni amb María José Campanario lluint a la seva mà dreta l’aliança de casat. "Estic molt centrat, tot està enfocat en aquest dia, no em preocupa absoluta res, no em desestabilitza absolutament res. Només tinc interès per torejar i demostrar el que crec que he sabut demostrar durant molts anys”, va assegurar llavors. 

Notícies relacionades

Jesulín és la portada aquesta setmana de la revista 'Rumore', amb el títol'Toda la verdad sobre sus amantes’. La revista recull el testimoni d’una exnòvia i una examant de Jesulín que expliquen detalls morbosos i desconeguts del passat del torero: com era la seva relació amb Belén Esteban –la mateixa que assegura que el veu molt desmillorat–, si l’enganyava o no i què passava realment a la finca Ambiciones.

La revista també recull la tempesta que s’acosta, amb Rocío Carrasco, que sona per participar en una nova edició de 'Masterchef celebrity' i la seva filla, Rocío Flores, que està negociant per la seva part anar a 'Supervivientes'.