TERNA AMB PONCE I CAYETANO

Jesulín de Ubrique anuncia la seva tornada a l'arena

El torero gadità tornarà a vestir-se de llums el 24 de març a Morón de la Frontera

ecarrasco46975876 grafand3175  sevilla  15 02 2019  el diestro jes s janeiro  190215163610

ecarrasco46975876 grafand3175 sevilla 15 02 2019 el diestro jes s janeiro 190215163610 / Jose Manuel Vidal

1
Es llegeix en minuts

Jesús Janeiro Bazán, Jesulín de Ubrique, ha anunciat aquest divendres la seva tornada a l’arena el pròxim 24 de març a Morón de la Frontera (Sevilla) i compartirà cartell amb Enrique Ponce i amb Cayetano Rivera, amb toros de la ramaderia El Torero.

El destre d’Ubrique, de 45 anys, que va eludir entrar en qualsevol faceta de la seva vida privada, ha comentat que els seus plans definitius passen per celebrar el trentè aniversari de la seva alternativa, que es commemorarà en la temporada del 2020. Ha explicat que, quan va reaparèixer el 2010, tenia la intenció de commemorar els seus vint anys d’alternativa i, tot i que va rebre ofertes, va preferir fer una campanya de menor responsabilitat.

Sense places de primera

"En aquests anys no he continuat torejant corrides de toros perquè cada torero té una manera d’administrar la seva carrera i posar les seves condicions", ha afegit Jesulín, que ha assegurat tenir "el control absolut" de les seves pròpies decisions. Ha comentat que en la seva tornada s’apartarà de les places de primera –ha esmentat les de Pamplona, Madrid, Sevilla o Bilbao–, a les que va qualificar com a "capítols tancats". "Hi ha la possibilitat de fer algunes coses en places de segona i fins i tot en alguna de primera, però ho hauria de veure molt clar", ha puntualitzat.

Notícies relacionades

En qualsevol cas, el destre d’Ubrique ha reconegut que la contractació de Morón no havia sigut complicada. "Jo tinc molt clar el que vull guanyar, el nivell en què vull estar i les ramaderies que em ve de gust torejar. Com se m’han atès aquestes exigències, la meva obligació ara és estar a l’altura de les circumstàncies", ha reblat.

També ha remarcat que té la intenció de commemorar els trenta anys des que va prendre l’alternativa, el 2020, participant en la Goyesca de Ronda (Màlaga), cosa que ja ha pogut comentar a Francisco Rivera Ordóñez, la família del qual té els drets de l’esmentada corrida.