A MALLORCA

Rafa Nadal es casarà a l'octubre amb Xisca Perelló, segons 'Hola'

La revista dedica la portada a la parella i esmenta fonts familiars a l'hora de revelar l'esdeveniment

20190130 423397 rafanadale 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han assistit com convidats a diversos casaments dels seus companys a les pistes de tennis, però finalment sonen campanes de casament per a Rafael Nadal i Xisca Perelló, la seva nòvia de tota la vida i a qui ell anomena Mery. La parella té previst casar-se l’octubre vinent a Mallorca, segons ha avançat aquest dimecres la revista 'Hola' de fonts properes a la parella. 

Segons el setmanari, Rafa Nadal, de 32 anys, i María Francisca Perelló, de 30, s’haurien compromès a Roma el mes de maig passat. La parella sempre ha sigut discreta amb la seva vida privada i els plans de casament no ha transcendit fins ara.

Xisca acostuma a acompanyar l’esportista en la majoria de cites tennístiques de tot el món. L’última vegada ha sigut a l’Obert d’Austràlia, on el jugador mallorquí va arribar a la final, diumenge, i la va perdre clarament davant del número u mundial, el serbi Novak Djokovic.

El pròxim torneig en què participarà Rafa és a Acapulco el 25 de febrer i allà coincidirà amb Fernando Verdasco, que espera el seu primer fill amb Ana Boyer, i Feliciano López, que s’acaba de comprometre amb la model Sandra Gago.

La portada d’'Hola'.

La seva és una relació sòlida, ja que fa 14 anys que estan junts. Ella era companya de classe de Maribel, germana de Nadal, i les dues famílies es coneixien. Van començar a sortir el 2005, l’any en què ell va mossegar la seva primera enciamera a Roland Garros. Aquell estiu van ser fotografiats junts i, des d’aleshores, és habitual veure-la a les grades animant el campió cada vegada que pot. "Ella ve quan pot, així és com funciona", va admetre el mateix Nadal fa uns dies a Melbourne quan l’extennista Jim Courier li va preguntar per la presència de Xisca a l’Open d’Austràlia. Senzilla tant en els seus gustos com en el seu estilisme a l’hora de vestir, Xisca és filla del constructor Bernat Perelló, va estudiar a la Universitat de les Illes Balears Administració i Direcció d’Empreses i en l’actualitat treballa com a directora de projectes de la Fundació Rafa Nadal, que presideix la mare del tennista i la seva futura sogra, Ana María Parera.

Rafa Nadal i Xisca Perelló són uns enamorats de la seva illa, Mallorca, i a l’estiu és habitual veure’ls navegant a bord del 'Beethoven', el vaixell que va comprar el tennista al complir el seu 30è aniversari. Manacor és el seu refugi i on hi ha l’Acadèmia de Tennis Rafa Nadal, així que no sorprèn que sigui a l’illa on segellin la seva unió.

Notícies relacionades

L’octubre passat, una fotografia va fer la volta al món quan el guanyador de 17 tornejos del Grand Slam, dues medalles d’or olímpiques i quatre copes Davis amb la selecció espanyola, no va dubtar a ajudar en les tasques de neteja del poble de Sant Llorenç, afectat seriosament per una riuada, a més de donar un milió d’euros als afectats. 

Segons explicava el tennista a la revista 'Hola!' el març passat: "Evidentment, tinc la intenció i la il·lusió de formar una família. M’encanten els nens". Queda tot dit.

Temes:

Rafa Nadal