FIGURA QÜESTIONADA

La veritat sobre Jesús Aguirre, a 'Rumore'

Familiars i amics parlen sobre el segon marit de la duquessa d'Alba després de les declaracions d'Eugenia

lmmarco46087431 gente  portada de la revista  rumore181130164108

lmmarco46087431 gente portada de la revista rumore181130164108

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Va ser en el programa de televisió 'Planeta Calleja' i gairebé sense voler on Eugenia Martínez de Irujo va parlar de la dura relació que va tenir de nena amb el segon marit de la seva mare, Jesús Aguirre, mort el 2001 a causa d’un càncer de laringe, una cosa que mai havia explicat en públic i que porta la revista 'Rumore' a la seva portada aquesta setmana amb el títol "Jesús Aguirre. Destapamos su lado más turbio". La publicació recorda les paraules de la duquessa de Montoro: "No m’agradaria obrir aquest meló, però Aguirre va ser pèssim per a nosaltres. Era molt culte, però zero humà. Em va dir coses als 11 anys que les tinc guardades. Vaig plorar molt", va confessar l’aristòcrata sobre el que va ser duc consort d’Alba. "Aquesta unió amb la meva mare va ser nefasta per a nosaltres", va afegir.

La mateixa opinió que ella té el seu germà Cayetano, que no ha dubtat a sortir en la seva defensa davant la polèmica creada per les seves declaracions. "Per descomptat que ratifico el que ha dit la meva germana, al cent per cent, no té volta de full. Va ser nefast, una cosa duríssima i tremenda per a tothom. Va ser una època terrible per a nosaltres i la meva germana s’ho va passar molt malament. Jesús va arribar després de la mort del meu pare i em va dir que jo estava sota el seu comandament, i d’això res", ha explicat a la revista 'Semana'. El genet enviava, a més, un missatge per als que no creuen aquesta altra cara del seu padrastre: "El que ha passat dins d’aquestes parets només ho sabem nosaltres. Sap més un tonto a dins que un llest a fora". 

Un home molt recargolat

Notícies relacionades

També Fernando Martínez de Irujo ha recordat al portal 'Vanitatis': "Jo he sigut sempre més conciliador amb les situacions complicades. Jesús era un home molt recargolat i nosaltres teníem poc a fer perquè la meva mare sempre el recolzava si ens queixàvem, i per això preferia mantenir-me’n al marge. Una actitud diferent de les dels meus germans petits. Sobretot Cayetano, que amb ell va ser molt dur". La revista també recull el testimoni d’altres persones que van tractar amb Aguirre, entre ells el periodista Jaime Peñafiel. Al marge d’això, gairebé tots els que coneixen la família reconeixen el mèrit del segon marit de Cayetana al donar ordre i sentit a la Fundació Casa d’Alba. 

A més, 'Rumore' publica imatges exclusives del retrobament de Dulce amb el fill de Chabelita i el presentador Jorge Javier Vázquez parla de les operacions d’estètica a les quals s’ha sotmès en el passat i les que es faria en el futur. "Em faria una marcació abdominal", explica.