SEGONS LA PREMSA BRITÀNICA

El príncep Enric i Meghan Markle ja han escollit padrins per al seu primogènit

La parella escollida és una de les més famoses que van anar al seu casament, i amb la qual no comparteixen cap vincle de sang

46006311 60

46006311 60 / MICHAEL BRADLEY (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Encara commocionats per l’anunci, aquesta mateixa setmana, que el príncep Enric i Meghan Markle deixaran de ser veïns de Guillem i Caterina per suposades tibantors entre les cunyades, ara la premsa britànica torna a avançar-se als comunicats de Kensington per afirmar que els ducs de Sussex ja han elegit padrins per al que serà el seu primogènit (el naixement del qual s’espera per a principis de primavera). Es tracta d’una de les parelles més famoses i glamuroses que van acudir al seu casament i amb la qual no comparteixen cap llaç de sang.

Pel que sembla, i segons avança aquest dijous el ‘Daily Mail’Enric i Meghan a més de complir els actes de la seva agenda real, estan abocats a tenir-ho tot a punt per quan neixi el seu primer fill (de qui encara no ha transcendit ni el sexe ni el nom). I entre les coses que ja tindrien lligades seria l’elecció dels padrins: George Clooney i la seva dona, Amal. La parella hollywoodiana i els ducs de Sussex es coneixen des de fa temps, però els seus llaços s’han fet molt més estrets des que l’actor i l’advocada van acudir el maig passat a l’enllaç real.

Els Clonney, el maig passat, a la boda d’Enric i Meghan. / AFP IAN WEST

Els dos matrimonis tenen tan bona relació que fins i tot l’estiu passatClooney va pagar un jet privat a Enric i Meghan perquè poguessin disfrutar de valent allunyats dels paparazzis a la seva magnífica mansió del llac Como, a Itàlia. Allà Meghan i Enric van rebre un curs accelerat de criança, ja que van disfrutar també de la companyia dels petits bessons Ella i Alexander, que van néixer al febrer.

Reformes a la nova llar

Notícies relacionades

El naixement del pròxim besnet d’Elisabet II coincidirà amb el trasllat d’Enric i Meghan a la seva nova llar, als confins de la finca que envolta el castell de Windsor. Es tracta de Frogmore House, un casalot de camp del segle XVII. Allà hi ha enterrat el rei Eduard VIII amb la seva dona, Wallis Simpson, per la qual va abdicar al tron. 

Actualment, la mansió, que feia molt temps que era buida, està sent remodelada. Finalment, tindrà una desena d’estances, vuit més que l’actual residència dels ducs de Sussex al palau de Kensington, Nottingham Cottage.