PEGUES DE LA FAMA

Els fills de Rod Stewart pateixen assetjament escolar

La dona del músic britànic, Penny Lancaster, comenta com ajuda els seus petits amb aquesta situació

zentauroepp23183163 gente singer rod stewart and wife model penny lancaster in b181113183533

zentauroepp23183163 gente singer rod stewart and wife model penny lancaster in b181113183533 / U233351

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Penny Lancasterla dona del músic Rod Stewart, ha explicat en una xerrada amb el diari ‘The Sunday Times’ com ha d’ajudar els seus dos fills a causa del continu assetjament escolar que pateixen. L’exmodel i fotògrafa, ara comentarista de la televisió britànica, ha explicat la situació per la qual passen els seus dos fills de 12 i 7 anys.

La condició de ser el fill d’un famós sovint porta certes dificultats, especialment en les edats més primerenques. Ni el glamur ni les escoles més exclusives eviten que els petits caiguin en les mateixes situacionsd’assetjament o 'bullying' que es donen a les escoles corrents. Per això, Lancaster aconsella els seus fills que no facin atenció als atacs rebuts per part dels seus companys, especialment a l’Alastair, el més gran.  "Amor, la raó per la qual els nens t’ataquen és perquè no són feliços", és un dels consells que dona al seu fill.

Por de ser xivato

Tot i que els esforços de Penny se centren a ajudar l’Alastair a superar aquesta situació, també ha expressat la seva preocupació per l’Aiden, ja que, segons la seva opinió, segueix el mateix camí. De fet, Lancaster ha explicat com una vegada va demanar al petit de 7 que si patia assetjament a l’escola els ho expliqués als seus professors. Però l’Alastair va intervenir ràpidament i va aconsellar el contrari al seu germà: 'No ho pots explicar. Et diran xivato'.

Lancaster es lamenta que els seus fills hagin de travessar aquesta mena de situacions a l’escola, fins i tot ha explicat que el petit Alastair prefereix que el porti a l’escola la mainadera, amb un cotxe més modest i que crida menys l’atenció. "Ha passat per una mica d’assetjament escolar: tonteries que la gent diu sobre el seu pare, una cosa per la qual han passat tots els fills de Rod", explica la comentarista.

Igual que la seva mare

Penny Lancaster també va patir 'bullying' durant la infància, però ella explica que ara prova de donar prou recolzament emocional als seu fills perquè puguin suportar millor les crítiques i atacs que pateixen a l’escola: "Ets alt, amable, maco. Tens una beca en arts. Ets un esportista brillant. La gent sempre vol tallar anar arribar més lluny. Estan gelosos. Sigues més fort que ells".

Notícies relacionades

A part dels atacs i abusos físics que Lancaster va patir per part dels seus companys, l’exmodel ha explicat que de nena li costava llegir a l’escola, un problema del qual no en va saber la causa fins que l’any passat li van diagnosticar dislèxia. "En les notes, els professors deien que no m’esforçava prou, encara que fes tot el que podia."

Culpa de la dislèxia

Curiosament, l’Alastair també va rebre el mateix diagnòstic que la seva mare l’any passat, quan van decidir fer-li la prova. "L’ho vaig explicar, perquè el seu cervell treballa de forma diferent, i hi ha un test que pot ajudar a explicar als professors quines són les teves habilitats. Ell s’esforça molt i aquesta dislèxia lleu no l’ha tirant cap enrere". El recolzament de Rod i Penny per la condició de l’Alastair és incombustible, i fins i tot l’han animat a presentar-se a premis i a parlar en públic per superar les seves dificultats. "Estic molt orgullosa d’ell. No té la por que jo tenia".