TROBADA FAMILIAR

Vargas Llosa, al Perú entre la seva filla Morgana i Isabel Preysler

L'escriptor i la seva parella es troben a la ciutat d'Arequipa amb motiu de l'esdeveniment literari Hay Festival

zentauroepp45830925 ame1671  arequipa  per    09 11 2018   el escritor hispano p181112150910

zentauroepp45830925 ame1671 arequipa per 09 11 2018 el escritor hispano p181112150910 / Stringer

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Mario Vargas Llosa ha tornat al seu Arequipa natal amb la seva nòvia, Isabel Preysler. Es tracta de la segona vegada que el premi Nobel de literatura visita per segona vegada aquesta ciutat en companyia de la seva parella i que ha comportat una intensa agenda per aVargas Llosa.

Allà l’escriptor també s’ha trobat amb la seva filla Morgana, fidel defensora de la seva mare, Patricia Llosa, després de la separació i el litigi del matrimoni que va estar unit durant 50 anys. Però també s’ha retrobat amb la seva exdona.

No obstant, no és la primera vegada que els Llosa es veuen les cares, ja que el maig passat la família va compartir unes fotos amb motiu de la graduació de la seva neta Ariadna. Malgrat els mals moments viscuts, Morgana sempre ha volgut que la família estigués junta i donar fe de la bona relació que demostra el fet que es continuen reunint per a moments tan especials com la graduació de la seva fillola, filla del seu germà Gonzalo i Josefina Said. De nou, amb motiu del seu retrobament aquest mes de novembre, Morgana decidia pujar unes instantànies en companyia del seu pare malgrat la seva relació Isabel Preysler.

Notícies relacionades

Morgana ja s’encarregava de promocionar que el seu pare, de 82 anys, encapçalava l’esdeveniment literari Hay Festival, impulsat per Vargas Llosa i en el qual han assistit altres autors com ara Shalman Rushdie i Helen Fielding, autora d’‘El Diario de Bridget Jones’

A l’esmentada mostra, que acaba de complir la seva quarta edició, Morgana exposa una exposició fotogràfica que es va inaugurar divendres passat dins de les activitats del’Hay Festival Arequipa. La filla de Vargas Llosa va aprofitar per reunir-hi allà tots els seus éssers estimats, entre els quals hi havia la seva mare, Patricia Llosa, i el seu pare Mario, i, òbviament, les seves filles. Per això, la periodista no ha dubtat a pujar unes fotos en companyia del seu pare.