PARELLA DURANT 26 ANYS

Miguel Bosé, demandat pel seu ex Nacho Palau

L'escultor valencià encarrega a un despatx d'advocats que s'ocupi de la protecció de "dels seus interessos i dels seus fills menors"

lmmarco45487809 mex020  ocuilan  m xico   16 10 2018   fotograf a cedida hoy181017135258

lmmarco45487809 mex020 ocuilan m xico 16 10 2018 fotograf a cedida hoy181017135258 / OCESA SEITRACK

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escultor valencià Ignacio Palau, que ha sigut parella del cantant Miguel Bosé durant 26 anys, ha encarregat a un despatx d’advocats que s’ocupi de defensar "els seus drets i els dels seus fills menors", segons publica El País. D’aquesta forma, l’home que ha viscut d’una forma més que discreta al costat del cantant durant 26 anys no només fa oficial la relació, sinó que també admet que la ruptura no ha sigut amistosa.

En el comunicat, el despatx Ortolá Dinnbier de València assegura: "Després de la ruptura de la relació i la convivència mantinguda de forma ininterrompuda amb Miguel Bosé Dominguín durant més de 26 anys, i per tal com han fracassat les negociacions prèvies que en la seva evitació s’han desenvolupat, Ignacio Palau Medina ha encarregat a aquest despatx professional la interposició de les accions judicials necessàries per a la defensa i protecció dels seus interessos i, fonamentalment, els dels seus fills menors".

Nacho Palau, un escultor valencià que va conèixer el cantant fa gairebé 30 anys, ha viscut una relació que el seu cercle d’amics i família coneixia però que ells no van oficialitzar mai. Miguel Bosé, sempre esquiu amb la seva vida privada, no en va parlar mai en les entrevistes i tampoc s’han fotografiat junts en actes públics. Tan sols el ballarí i coreògraf Nacho Duato va revelar fa anys, després d’acabar una relació amb Bosé, que havien estat junts una època en què van viure a Nova York.

Trasllat a Mèxic

Notícies relacionades

Miguel Bosé –que la setmana passada va estar a Madrid en una visita llampec a la festa homenatge de Telva a Naty Abascal, amb motiu d’una exposició dels seus vestits i quadres–, ha fixat la seva residència a Mèxic després de passar quatre anys al Panamà. Allà ha matriculat en una escola dos dels seus fills, Diego i Tadeo. El trasllat a la capital mexicana es va produir tres mesos després que, l’estiu passat, l’Agència Tributària l’inclogués en la llista de morosos per un deute d’1,8 milions d’euros. 

El cantant, de 62 anys, va anunciar el 2011 a través de les xarxes socials que havia sigut pare d’aquests dos bessons per gestació subrogada. Dos anys després, gràcies a una entrevista a la revista 'Shangay', es va saber que en lloc de dos eren quatre, dos bessons més, Ivo i Telmo, nascuts de la mateixa manera, que es porten set mesos amb els grans. Ara s’ha sabut que els dos nens que no estan amb Bosé estan amb Nacho Palau i que ni els petits ni Nacho l’han acompanyat en el seu trasllat a Mèxic.

Temes:

Miguel Bosé