"Gairebé deixo d'existir"

Bono va estar molt a prop de la mort el 2016 per una crisi de salut

Malgrat que es va recuperar d'aquell moment, el futur d'U2 és incert, ja que continua tenint problemes a l'escenari

zentauroepp40841750 file   in this monday  july 24  2017 file photo  u2 singer b180828144915

zentauroepp40841750 file in this monday july 24 2017 file photo u2 singer b180828144915 / MICHEL EULER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bono, el vocalista de la banda de rock U2, ha reconegut que el seu estat de salut s’ha deteriorat i que ha patit algunes crisis que l’han portat, fins i tot, al caire de la mort, uns moments que el van marcar i que van ser clau en la seva vida, que l’han fet reflexionar sobre la seva pròpia existència.

"Gairebé deixo d’existir", ha assegurat el músic en una entrevista amb The Sunday Times, i aquest episodi va marcar un abans i un després en la seva vida. "Va ser un moment decisiu", ha expressat amb referència alsseriosos problemes de salut que va patir el 2016. "Va ser bastant greu. Ara estic bé, però gairebé no me’n surto", ha admès el vocalista sense revelar quin va ser exactament el diagnòstic.

Altres moments d’alerta

No obstant, no va ser la primera vegada que la seva vida va córrer perill. El 2004 es va fer un examen per detectar si tenia càncer de coll i els resultats van sortir negatius. El 2015 va haver de ser traslladat d’urgències a l’hospital després de tenir un accident amb bicicleta al Central Park de Nova York, que li va causar diverses fractures.

“He tingut moltes alertes. He rebut diversos cops els últims anys", ha reconegut el cantant a ‘The Sunday Times’ i ha assegurat que arran d’això està en una nova etapa de la vida, que es cuida de la seva salut com no ho havia fet mai abans.

El futur amb U2

Respecte a una altra gira de U2 quan acabi l’actual, Bono no ha ofert certeses. "No ho sé. No dono res per garantit".

Notícies relacionades

El mes passat, Bono va haver d’abandonar l’escenari en la presentació del grup U2 a Berlín, Alemanya, quan es va quedar sense veu després de les primeres quatre cançons del concert.

"No puc fer tot el que feia abans", ha confessat el vocalista. "Aquesta gira ha sigut particularment demandant. Ja sigui que t’hagisd’enfrontar a la pròpia mortalitat o a la d’algú proper, arribes a un punt a la vida en què et preguntes cap a on vas".

Temes:

Bono