XACRA SOCIAL

Nova denúncia d'assetjament sexual contra Kevin Spacey

Un massatgista de Califòrnia acusa l'actor d'haver-lo obligat a tocar-li els genitals

zentauroepp44743690 files  in this file photo taken on february 22  2016 actor k180929134854

zentauroepp44743690 files in this file photo taken on february 22 2016 actor k180929134854 / NICHOLAS KAMM

1
Es llegeix en minuts

Enèsima denúncia d’assetjament sexual  contra l’actor Kevin Spaceyprestigiós i respectat artista fins fa poc més  d’un any, quan es va descobrir que era un autèntic depredador sexual. En aquesta ocasió ha sigut un massatgista de Califòrnia que va presentar el divendres 27 de setembre una demanda en el Tribunal Superior de Los Angeles contra el guanyador de dos Oscars ('Sospitosos habituals’ i American Beauty).

El demandant, identificat com aJohn Doe, va dir que Spacey el va acariciar durant una sessió de massatges a Malibú (Califòrnia) fa dos anys. Un amic de Spacey l’havia contractat per a aquesta sessió a la casa de l’actor. El demandant va agregar que, després de començar el massatge, Spacey li va agafar la mà i la va posar sobre els seus genitals.

Aquesta nova denúncia se suma en les últimes setmanes a una altra de presentada per un home que acusa l’actor nord-americà d’agredir-lo sexualment el 1992, en els suburbis de Los Angeles. En aquest cas, la denúncia no ha prosperat perquè els fets estan prescrits.estan prescrits.

Notícies relacionades

L’oficina del fiscal, no obstant, continua considerant una altra denúncia similar, presentada a finals d’agost contra Spacey, que suma més d’una dotzena d’acusacions als EUA i la Gran Bretanya.

L’actor Anthony Rapp va ser el primer a acusar Kevin Spacey d’assetjament sexual, l’octubre del 2017. Segons Rapp, Spacey es va abalançar sobre ell durant una festa al seu apartament a Nova York. Rapp, que llavors tenia 14 anys, va dir que va aconseguir escapar refugiant-se al bany. En la seva defensa, Spacey va al·legar que no recordava aquest episodi.