DAVANT DE BUCKINHAM PALACE

Justin Bieber mostra el seu costat més romàntic després del seu suposat casament

L'ídol canadenc sorprèn els turistes amb un concert gratuït dedicat a l'amor de la seva vida, la model Hailley Baldwin

kfzksfbpvvkbmxtugzilu11100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Davant el Palau de Buckingham i com a músic de carrer, el cantant canadenc Justin Bieber ha explotat el seu costat més romàntic i ha dedicat una balada a la seva parella, Hailey Baldwin, amb qui ja s’hauria casat en secret, segons va deixar anar per sorpresa l’oncle de la model, Alec Baldwin, a la mateixa catifa daurada delspremis Emmy.

Com aquell qui res, amb una llampant dessuadora amb caputxa de tons rosa i amb la funda de la guitarra fent de platet per recollir monedes, l’ídol es va col·locar en una font davant el palau londinenc per dedicar una balada a la seva enamorada. La sorpresa de les desenes de turistes va ser majúscula i en pocs minuts es van aplegar davant el cantant per disfrutar del concert gratuït mentre interpretava el seu tema ‘Cold water’.

Justin Bieber, abraçant Hailey Baldwin als carrers de Londres. / GC images / ricky vigil m

"L’amor de la meva vida"

Entre el públic, amagada, hi havia Hailey. I per si quedava algun dubte Bieber va proclamar als quatre vents: "¡La noia d’allà és l’amor de la meva vida!".

Notícies relacionades

A més de l’actor Alec Baldwin, el portal TMZ també va publicar que Bieber, de 24 anys, i la seva nòvia, de 21, havien estat en un jutjat de Nova York per demanar un certificat de matrimoni. Pel que sembla, la parella estava ansiosa per contreure matrimoni i aquell mateix dia –dijous passat, 13 de setembre–segons va publicar People, haurien intercanviat aliances. La mateixa revista ha confirmat el matrimoni civil, si bé afirma que més endavant hi haurà casament religiós amb amics i familiars.

No obstant, just un dia després, la mateixa nòvia va negar a Twitter la unió: "Entenc d’on ve l’especulació, però encara no estic casada", va escriure Hailey. Misteriosament, després va esborrar el missatge.