EN SECRET

Justin Bieber i Hailey Baldwin ja s'han casat

Alec Baldwin, l'oncle de la model, ha confirmat el matrimoni dels joves a l'alfrombra vermella dels Emmy

undefined44218023 file  july 08   it was reported july 8  2018 that hailey bal180918165204

undefined44218023 file july 08 it was reported july 8 2018 that hailey bal180918165204 / Gotham

1
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo

L’anunci del compromís entre Justin Bieber i Hailey Baldwin va agafar per sorpresa i va decebre molts beliebers que encara desitjaven que Bieber reprengués la seva relació amb Selena Gómez. Però el que ha agafat tots encara més desprevinguts ha sigut la confirmació de l’enllaç. Pel que sembla, el cantant i la model s’han casat en secret, segons ha confirmat l’oncle de la jove. "Ells van anar i es van casar. No sé quin és el problema", va dir l’actor Alec Baldwin a la catifa vermella dels premis Emmy, aquest dilluns a Los Angeles.

La unió es creu que ha sigut dijous passat 13 de setembre. El portal TMZ va anunciar que aquell dia Bieber, de 24 anys, i Baldwin, de 21, havien estat en un jutjat de Nova York per obtenir la seva llicència de matrimoni. Pel que sembla, la parella no va poder esperar i, segons va explicar a la revista People una font pròxima a la família, es van casar aquell mateix dia. "Ho van fer sense escoltar ningú", explicava la font. A més, People ha confirmat que van contreure matrimoni legalment en la cort, però que aviat celebraran una cerimònia religiosa amb familiars i amics.

Notícies relacionades

Divendres, l’endemà de la suposada unió, la model va negar a Twitter el seu casament amb el cantant de Baby. "Entenc d’on ve l’especulació, però encara no estic casada", va escriure Hailey en una publicació que posteriorment va eliminar.

Baldwin i Bieber es van comprometre el  7 de juliol passat a les Bahames. Des d’aleshores, la parella s’ha mostrat inseparable durant tot l’estiu. Tot i així, la seva relació d’amistat ja té molts anys, durant els quals també han tingut moltes anades i vingudes com a parella.